Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem érdekelnek a nők?
22/F vagyok és nem igazán érdekelnek a nők. Mármint, hogy legyen kapcsolatom. A szexuális szükségleteimet így muszáj magamnak elvégezni, és ez meg kezd unalmas lenni már.
Félreértés ne essék, nem vagyok "más".
Gáz ez a mai világban? Most gondolkodtam el rajta, mert látom, hogy a 13 évesek legnagyobb problémája, hogy még nem volt barátjuk. Aztán furcsállom, hogy nekem sem, mégsem dőlt össze a világ. Még szerelmes sem voltam, azt sem tudom milyen érzés. Lehet kimaradok minden jóból, amiért érdemes a fiataloknak élni?
Így van, sportolok is és baráti társaságom is elég jó.
Bár mindenkinek volt/van barátnője, ezért is furcsállom, szoktak is csesztetni miatta egyre gyakrabban.
"Majd úgyis betoppan az életedbe az igazi, A Nő."
Ja persze, mintha ez valami törvényszerűség lenne. Rengeteg ember éli le egyedül az életét.
"Mondjuk az nekem nem furcsa, hogy nem akarsz kapcsolatot.. Az még inkább furcsa, hogy írtad, hogy nem is érdekelnek... Még kavarás, flört szintjén se?!"
Hidd el, nagyon sok ilyen ember van, csak nem merik bevallani, mert félnek, hogy mit fognak szólni a környezetében lévők. Esetleg még szívatni is fogják emiatt. Engem sem érdekel ez az egész párkapcsolatosdi és a vele járó nyűg, kivéve a dolgok testi részét.
Don Garcia, seggbe tehetlek?
A nevedből ítélve nem hiszem, hogy van vaginád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!