Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha nem érdekelnek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem érdekelnek a nők?

Figyelt kérdés

22/F vagyok és nem igazán érdekelnek a nők. Mármint, hogy legyen kapcsolatom. A szexuális szükségleteimet így muszáj magamnak elvégezni, és ez meg kezd unalmas lenni már.

Félreértés ne essék, nem vagyok "más".

Gáz ez a mai világban? Most gondolkodtam el rajta, mert látom, hogy a 13 évesek legnagyobb problémája, hogy még nem volt barátjuk. Aztán furcsállom, hogy nekem sem, mégsem dőlt össze a világ. Még szerelmes sem voltam, azt sem tudom milyen érzés. Lehet kimaradok minden jóból, amiért érdemes a fiataloknak élni?

2011. júl. 1. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszem, hogy problémának kell, hogy legyen. Nem tudom, hogy sportolsz-e vagy baráti társasággal szoktál-e együtt lenni, mert ezek (és az ezekhez hasonlók) leköthetik az ember figyelmét. Ahogy írtad, még nem jött el az a lány/nő, aki megdobogtatta volna a szíved, de ez még változhat.
2011. júl. 1. 22:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Így van, sportolok is és baráti társaságom is elég jó.

Bár mindenkinek volt/van barátnője, ezért is furcsállom, szoktak is csesztetni miatta egyre gyakrabban.

2011. júl. 1. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar, akkor nem gáz...
2011. júl. 1. 22:55
 4/13 anonim válasza:
Hidd el, egy idő után érezni fogod, hogy mennyire jó lenne, ha lenne valaki aki szeret téged, aki foglalkozik veled. :) Gondolom most még ennyi idősen az a fontos neked, hogy kiéld magad, élvezd az életet. Majd úgyis betoppan az életedbe az igazi, A Nő. Akkor viszont teljesen másképp fogsz hozzáállni a dolgokhoz, az biztos. :) Mondjuk az nekem nem furcsa, hogy nem akarsz kapcsolatot.. Az még inkább furcsa, hogy írtad, hogy nem is érdekelnek... Még kavarás, flört szintjén se?!
2011. júl. 2. 00:08
 5/13 anonim ***** válasza:

"Majd úgyis betoppan az életedbe az igazi, A Nő."

Ja persze, mintha ez valami törvényszerűség lenne. Rengeteg ember éli le egyedül az életét.

"Mondjuk az nekem nem furcsa, hogy nem akarsz kapcsolatot.. Az még inkább furcsa, hogy írtad, hogy nem is érdekelnek... Még kavarás, flört szintjén se?!"

Hidd el, nagyon sok ilyen ember van, csak nem merik bevallani, mert félnek, hogy mit fognak szólni a környezetében lévők. Esetleg még szívatni is fogják emiatt. Engem sem érdekel ez az egész párkapcsolatosdi és a vele járó nyűg, kivéve a dolgok testi részét.

2011. júl. 2. 02:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Figyelj, én szívesen segítenék a szexuális szükségleteid kielégítésében!
2011. júl. 2. 04:57
 7/13 A kérdező kommentje:

Don Garcia, seggbe tehetlek?

A nevedből ítélve nem hiszem, hogy van vaginád.

2011. júl. 2. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak nyugodtan! De most komolyan gondolod?
2011. júl. 2. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:
lmao!!
2011. júl. 5. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem éreznéd problémának, nem írtad volna ide ki!Te is tudod, hogy valami nem az igazi benned...
2011. júl. 5. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!