Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, pedig eszméletlenül szeretem, mindennél jobban. : ' ( mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 hónapja jöttem össze azzal a lánnyal megint,akivel 1.5 éve lett vége az akkori 1éves kapcsolatunknak. Most megint megpróbáltam vele,és minden TÖKÉLETESEN működik,hihetetlenül szeretem,soha nemvoltam még ennyire szerelmes. Van egy lány ismerősöm,aki gyönyörű 10ből 10 pontos,és ő is mély érzéseket táplál felém. És egyik nap megtörtént,aminek nemkellet volna,lefeküdtem vele. Nagyon nagyon megbántam,szinte soha nem éreztem még ennyire rosszul magamat. A kérdésem az lenne,hogy elmondjam neki,vagy ne..? ha elmondom 100% hogy szakitani fog,amit én nagyon nem akarok,mert nagyon nagyon szeretem.. 18/F2011. júl. 1. 12:30
41/43 Szlobi válasza:
én is kíváncsi vagyok a végére,én azt mondanám,hogy alapos mérlegelés után döntsd el,hogy igen,vagy ne.Ne az alapján dönts,hogy itt 6 igen és 4 nem volt.Mérlegelés közben gondolkozz el,hogy miért tetted,ha van amit hiányoltál a kapcsolatban,vagy nem olyan amilyennek szeretnéd,akkor meg tudnád-e változtatni olyanra,hogy jó legyen stb... Mellesleg nem nagyon hiszek azokban a kapcsolatokban,amikben egyszer már jártak,ez a se veled se nélküled dolog nem gyere be :/ Itt írta valaki,hogy nem a házastársad,nagyon eltalálta a dolgot.Nem mondom,hogy most kell megtenni,de ha megtörtént,akkor inkább fiatalon,ha rendes ember vagy,tanulsz belőle és még akár pozitívan kihathat későbbi,egyre komolyabb kapcsolatokkal teli életedben és talán rendes családi életet élsz és pont emiatt nem csalod majd meg a feleséged,ebben az amúgy is szörnyű világban :/ ma már minden második házasság válással végződik -.-
42/43 anonim válasza:
ne haragudj, kedves kérdezö, de mégsem lehetett akkora szerelem, ha meg tudtad csalni!! Legalàbb ne hazudj!! Le leszek pontozva: én is voltam olyan kapcsolatban, amelyben behazudtam magamnak, hogy szeretem az illetöt, megcsaltam, utàna vége lett, és ràjöttem, hogy nem szerettem igazàn...Ne hazudj magadnak!! Egyébként a korodbol làtszik, meg a tettedböl is, hogy éretlen vagy egy pàrkapcsolatra, mint én anno. Värj, szerezz tapasztalatokat, olvass sokat a témàrol, aztàn indits tiszta lappal, mint én! Ja, a csajt hagyd ott, nyilvànvalo, hogy ezek utàn nincs keresnivalotok egymàs mellett! Szép napot!
43/43 anonim válasza:
én megtenném mégegyszer a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!