Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, pedig eszméletlenül szeretem, mindennél jobban. : ' ( mit tegyek?
Tanultál belőle.De ha elmondod,abból szakítás lesz,ha nem mondod el,akkor lelkiismeret fúrdalás.Ilyen rossz volt egy 10 pontos nővel??
De akkor is azt mondom,hogy amit nem lát,az nem fáj!!
Attól még lehet szerelmes, hogy megtörtént ilyen, szeretem az ilyen sárdobálókat, akik mást egyfolytában leszólnak, holott ők sem szentek. egyébként szerintem ne mondd el neki, mert 1. amit nem tud, az nem fáj 2. soha többé nem csinálsz ilyet, mert tanultál a hibából
jobb, ha nem tudja. ha megtudja, akkor csak megbántod. igyekezz nagyon jónak lenni, ne bántsd meg, és próbáld jóvátenni az esetet. ne szakítsatok emiatt. bnőd ismeri a lányt, akivel az eset történt?
18/L
el ne mondd! ha nem bírsz a lekiismereteddel, öntsd ki a szíved a testvérednek, vagy bárkinek, akiben bízol, csak ne neki! és ne bukj le.
hiba volt, de ne csinálj belőle még nagyobb bajt. az őszinteség-maszlagot be ne nyald, a lánynak is, magadnak is csak ártasz vele. le fognak pontozni, de ez az igazság: az szabálytalan, amit a bíró lefúj. és itt nem hallottam a sípszót...
29/N
nagyon adom az utolsó véleményét. Ne mondd el. semmiképpen sem!
és vigyázz, le ne bukj!
egyébként pár kommenttel ezelőtt én is pont ezt tanácsoltam!
köszönöm hogy segitetek,sokkal könnyebb igy a döntés!!
amúgy nem ismeri a lányt..
Ha együtt vagyok valakivel régóta és hibázok akkor bevallom neki. Ha szeretjük egymást együtt túl tudunk lépni rajta. De ha eltusolom esetleg később elszólhatom maga,h.. aznap nem voltam otthon vagy valami és megy a balhé. Én a helyedben őszinte lennék. És 3 és fél éve vagyok együtt a barátommal és még nem csaltuk meg egymást. lett volna rá lehetőség. Szal akkor én egy szent vagyok a kommentelők szerint és nem ez a normális magatartás?
csak minek írod ki a kérdést, hamár belül eldöntötted a választ. nem fogod neki elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!