Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet, pedig eszméletlenül szeretem, mindennél jobban. : ' ( mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja jöttem össze azzal a lánnyal megint,akivel 1.5 éve lett vége az akkori 1éves kapcsolatunknak. Most megint megpróbáltam vele,és minden TÖKÉLETESEN működik,hihetetlenül szeretem,soha nemvoltam még ennyire szerelmes. Van egy lány ismerősöm,aki gyönyörű 10ből 10 pontos,és ő is mély érzéseket táplál felém. És egyik nap megtörtént,aminek nemkellet volna,lefeküdtem vele. Nagyon nagyon megbántam,szinte soha nem éreztem még ennyire rosszul magamat. A kérdésem az lenne,hogy elmondjam neki,vagy ne..? ha elmondom 100% hogy szakitani fog,amit én nagyon nem akarok,mert nagyon nagyon szeretem.. 18/F
2011. júl. 1. 12:30
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
a saját hibámból én döntök arról,hogy örökre elveszitem azt akit nagyon szeretek,vagy nem..ha elmondom neki akkor sohatöbbet nemlehetek vele,amit nembirnák ki..ha nemmondom el,akkor meg nem birok a szemébe nézni és nagyon fáj hogy ezt tettem.:( de nemakarom elvesziteni..nagyon nem.De tudom hogy ez lenne a helyes döntés,hogy elmondom neki..
2011. júl. 1. 12:39
 12/43 anonim ***** válasza:
51%

Tanultál belőle.De ha elmondod,abból szakítás lesz,ha nem mondod el,akkor lelkiismeret fúrdalás.Ilyen rossz volt egy 10 pontos nővel??

De akkor is azt mondom,hogy amit nem lát,az nem fáj!!

2011. júl. 1. 12:41
 13/43 anonim ***** válasza:
58%

Attól még lehet szerelmes, hogy megtörtént ilyen, szeretem az ilyen sárdobálókat, akik mást egyfolytában leszólnak, holott ők sem szentek. egyébként szerintem ne mondd el neki, mert 1. amit nem tud, az nem fáj 2. soha többé nem csinálsz ilyet, mert tanultál a hibából

jobb, ha nem tudja. ha megtudja, akkor csak megbántod. igyekezz nagyon jónak lenni, ne bántsd meg, és próbáld jóvátenni az esetet. ne szakítsatok emiatt. bnőd ismeri a lányt, akivel az eset történt?

18/L

14/43 napietus ***** válasza:
61%

el ne mondd! ha nem bírsz a lekiismereteddel, öntsd ki a szíved a testvérednek, vagy bárkinek, akiben bízol, csak ne neki! és ne bukj le.

hiba volt, de ne csinálj belőle még nagyobb bajt. az őszinteség-maszlagot be ne nyald, a lánynak is, magadnak is csak ártasz vele. le fognak pontozni, de ez az igazság: az szabálytalan, amit a bíró lefúj. és itt nem hallottam a sípszót...

29/N

15/43 anonim ***** válasza:
58%

nagyon adom az utolsó véleményét. Ne mondd el. semmiképpen sem!

és vigyázz, le ne bukj!

egyébként pár kommenttel ezelőtt én is pont ezt tanácsoltam!

2011. júl. 1. 12:43
 16/43 anonim ***** válasza:
70%
Jó, csak az a gond, hogy ha most következmény nélkül marad, akkor majd legközelebb is... jön az "ami nem fáj, arról nem tudunk" szöveg. Kérdező, neked jó lenne, ha a barátnőd megcsalt volna, de nem mondja el, mert "akkor neked nem fáj"? És ha a bizonyos kettes számú lány előkerül, vagy közös ismerősök elmondják... elég rossz lóra teszel a hallgatással - legalábbis szerintem.
2011. júl. 1. 12:44
 17/43 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy segitetek,sokkal könnyebb igy a döntés!!

amúgy nem ismeri a lányt..

18/43 anonim ***** válasza:
78%

Ha együtt vagyok valakivel régóta és hibázok akkor bevallom neki. Ha szeretjük egymást együtt túl tudunk lépni rajta. De ha eltusolom esetleg később elszólhatom maga,h.. aznap nem voltam otthon vagy valami és megy a balhé. Én a helyedben őszinte lennék. És 3 és fél éve vagyok együtt a barátommal és még nem csaltuk meg egymást. lett volna rá lehetőség. Szal akkor én egy szent vagyok a kommentelők szerint és nem ez a normális magatartás?

csak minek írod ki a kérdést, hamár belül eldöntötted a választ. nem fogod neki elmondani.

19/43 anonim ***** válasza:
46%
mondd el, legfeljebb szakítotok és megint újrakezditek
2011. júl. 1. 12:46
 20/43 anonim ***** válasza:
75%
Nehogy elmond!Vagy soha többé nem lehetsz vele,vagy soha többé nem lesz vele normális a kapcsolatod.Elég szomorú,hogy ennyire nem tudod megbecsülni azt,akit szeretsz,de ha bevallanád,akkor csak megnyomorítanád szegény lányt.Tehát ne tedd!Lehet lepontozni.
2011. júl. 1. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!