Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, pedig eszméletlenül szeretem, mindennél jobban. : ' ( mit tegyek?
Kedves Kerdezo:
Meg nem valaszoltal egy kerdesre. Lehet, hogy nem hallottad meg...
TE ELVARNAD A BARATNODTOL, HOGY ELMONDJA?
Nem szoktam azokat védeni akik azt mondják hogy hallgasson és ne mondja el, amiről nem tud nem fáj stb., de most hihetetlen hogy a másik oldal mennyire "szélsőségesen" látja a helyzetet, azzal hogy azt mondják hogyha egyszer megtetted akkor biztos hogy máskor is megfogod. És akkor így legyünk toleránsak egymással... Ne ítéljünk el senkit, főleg nem olyan miatt, amit még nem tett meg. Az ember tud változni! Az esélyt meg kell adni. De én akkor is az igazság mellett kell álljak, hogy beszéld meg vele. Nekem ez a két hónap fura. Ha azt mondod hogy pl. 4 éve együtt vagytok, és megtörtént, talán azt mondanám, hogy amiről nem tud az nem fáj, bár akkorra meg már lenni kell ott egy kapcsolatnak, hogy az ilyet meg lehessen beszélni, és ha egyszer megtörtént akkor megbocsájtani és továbblépni. Persze ez nem jogosít fel senkit arra hogy máskor is megtegye. És akkor is azt mondod hogy attól hogy valaki egyszer megteszi, nem biztos hogy mégegyszer meg fogja tenni. Lehetnek az embernek nagyon gyenge pillanatai, vagy amikor azt gondolja hogy minden mindegy stb. Senki ne mondja hogy itt valaki semmi hibát nem követ el (persze ha lehet súlyozni, és akkor ez a súlyosabbak közé tartozik) Kívülállóként nehéz tudni mi, miért és hogyan történt. És ha nem tudjuk a dolgokat nem szabad megítélni semmit. Csak sajnos így kell élni hogy ítélkezések kereszttüzében vagyunk és ezért is van ez a sok megfelelési kényszer és a sok betegség ami mind ebből alakul ki.
De még akkor is az őszinteség mellett állok!
Úristen itt néhány kommentelő szörnyen le van maradva!!!!!! Pontozzatok le nem érdekel, de kérdező, hogy szereted te a barátnődet, ha megcsalod???????????????? Csak azért mert a másik jobb csaj. Eleve ez is... nekem a párom azt mondta, lehet, hogy léteznek rajtam kívül szép lányok, de neki én vagyok a legszebb. Nyilván ezért van velem. Nem kíván mást! És szerelmesen (mert húde annak vallod magad), akkor nem kívántál volna meg mást.
Utolsó! Persze szélsőségesek, mert itt áradozik, hogy jajde szereti a barátnőjét, de nem gondolod, hogy oximoron?
Nem akarlak bántani kérdező, mert nem érdekel túlzottan, de jobb, ha elhagy a barátnőd. Viszont a kedvenc mondásom ez: Mindenkinek jár még egy esély! Bizonyíts, ha szakít veled, változz meg! De őszintén nem értelek, ha szereted, hogy tehetted ezt vele?!
Gondolkodj fordítva: Tegyük fel, hogy megcsalt téged a barátnőd. Akarnád tudni? Mit éreznél akkor ha mondjuk szakítás után derülne ki, h. megcsalt és az egész addigi kapcsolatod hazugságon alapult??
Én elmondanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!