Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet, pedig eszméletlenül szeretem, mindennél jobban. : ' ( mit tegyek?
Bolhabol csinalsz elefantot, es elegge szelsosegesen fogod fel a dolgokat:
"TÖKÉLETESEN működik"
"10ből 10 pontos"
"Nagyon nagyon megbántam,szinte soha nem éreztem még ennyire rosszul magamat."
"ha elmondom 100% hogy szakitani fog"
"mindkettő döntés óriási nagy felelőséggel jár."
Nem eszik olyan forron a kasat!
Te elvarnad a baratnodtol, hogy elmondja? Az alapjan cselekedj...
És vajon az a lány, a barátnőd, nem fogja észrevenni rajtad, hogy valami piszkosul nagy gáz van? Vagy amikor legközelebb találkozol vele, képes leszel mosolyogva, vidáman odalépni hozzá és megcsókolni? Ha valóban ennyire bánt, amit tettél, akkor a válasz NEM. Nem fog menni. Ilyesmire csak azok képesek, akik "sportot űznek" a megcsalásból. Te nem ilyen vagy.
De ha most elaltatod a lelkiismereted, megnyugszol, hogy nem derül ki, így nem fáj a párodnak, akkor még lehetsz... :(
"nem,még nemdöntöttem el,hogy mit csináljak,mert mindkettő döntés óriási nagy felelőséggel jár."
A felelősségérzet az már akkor kihalt belőled, amikor félredugtál.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:41
úristen, neked is rohadt sok eszed van 29 éves létedre, a barátnöjének csak kijárna az igasság hogy egy barommal jár nem gondolod? remélem téged is szanaszét fognak csalni a hátad mögött
13:08
Gratulálok,hogy nincs más dolgod,és hogy neked ebből áll az életed,hogy lelkiismeret furdalást okozol olyan embereknek,akiknek amúgy is nagyon nagy problémájuk van valamivel kapcsolatban,és te még rá is teszel a hülye beszólásaiddal,másrészt nem is a kérdésre válaszoltál.
Szerintem mondd el..engem is megcsalt a párom és nem vallotta be és 1 honap alatt rájöttem,hogy megcsalt...nincs annál rosszabb érzés amikor a másikban nincs annyi,h magától nem képes elmondani.persze én először nem akartam lebuktatni,hadd legyen elég bizonyítékom majd mikor ugy érzetem,hogy megvan akkor rákérdeztem és nem tagadta...bár én megbocsájtottam Neki mert szerettem(így utólag lehet,hogy hiba volt)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!