Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasság? Együtt vagyunk a párommal már 3 éve. De mindig azt hallgatom a rokonoktól hogy jaj milyen pici vagy hozzá képest.
oké de én nem a törpanövésről és egyéb genetikai betegségekről beszélek!!!
a lányod biztosan lesz 170-175 centi!Ő egészséges hála Istennek!
18 éves fiú vagyok, és 184 cm. Még nőhetek néhány cm-t.
Írtam, hogy az apai ükapám 215 cm magas volt, és a felesége 160 cm.
Az apai dédapámat nem tudom.
Az apai nagymamám 154 cm magas, fiatal korában is akkora volt.
Az apai nagyapám 186 cm volt (kb. én is akkora leszek).
Az apám 178 cm.
Az anyai dédapám 193 cm volt.
Az anyai nagymamám 168 cm volt fiatal korában, most (idős korára) néhány cm-rel alacsonyabb lett.
Az anyai nagyapám 182 cm volt, de alacsonyabb lett 2-3 cm-rel idős korára.
Az anyukám 172 cm.
Az apai ági másodunokatestvérem 2 méter magas, és az ő anyai ági családjában szinte mindenki nagyon magas növésű.
Én a helyedben örülnék :) A magas pár mellett az ember biztonságban érzi magát. És szeretitek egymást. Mi számít még? Más emberek véleménye?
Ha megnézed az Így jártam anyátokkal-t, valamelyik epizódjában Lily Marshall családjával van és mindenki fél méterrel magasabb nála. És baromira cuki :D
Beállok a sorba én is.
Férjem 196 cm és 110 kg körüli (olykor fölötte) én 162 cm és 50 kg alatt. Tehát nemcsak a magasságunkban van hatalmas eltérés. Engem nem zavar mások mit mondanak.
Amúgy nem azért mentem hozzá, hogy magas gyerekem legyen. :) Volt 185 cm-es pasim is. Azzal sem volt gond, nem a magasság miatt mentünk szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!