Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magasság? Együtt vagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasság? Együtt vagyunk a párommal már 3 éve. De mindig azt hallgatom a rokonoktól hogy jaj milyen pici vagy hozzá képest.

Figyelt kérdés
Meg apu is szokott viccelődni hogy engem a magas pasik vonzanak..hogy ez valami betegség nálam) Bátyám hülyeségből mondja hogy törpe és a colos.. Mondom kösz! Igaz hogy a párom 190cm én meg 157cm vagyok.. De rosszul esik nekem... A párom családjában is mindenki magas és én vagyok a kívül álló... Már egyre jobban azt érzem hogy önbizalom hiányom lett ez véget.. Páromat nem zavarja szeret engem... Köszönöm a válaszokat! 23L
2011. júl. 1. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Igen, bár bevallom, számomra is furcsa, ha két ekkora embert látok egymás mellett. Valahogy nem passzol külsőre. De ha ők így boldogok, nem különösebben érdekel. A családodban is valami hasonló lehet, nap mint nap látni titeket, lehet kicsit szúrja a szemüket. Egy férfi-nő magasságbeli arány szerintem olyan 5-15cm között tökéletes, akkor passzolnak, persze, ha a férfi a magasabb. (Párom 180cm, én 170.) És nem is igazán értem, egy pici nő miért keres égimeszelő pasit magának. De hát mindenki maga tudja, én nem szólok bele. A családodat meg állítsd le, hogy nektek ez így megfelel, többedszeri elmondásra majd csak leállnak. :/
2011. júl. 1. 11:17
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

oké de én nem a törpanövésről és egyéb genetikai betegségekről beszélek!!!

a lányod biztosan lesz 170-175 centi!Ő egészséges hála Istennek!

2011. júl. 1. 11:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne is törődj velük. :) Én is mindig hallgatom, hogy "Jajj, milyen picike vagy!" (Épp, hogy elérem a 160 cm-t), engem is nagyon zavart. Aztán csak elfogadtam magam így, sőt, már szeretem is magamban. A maga módján különlegessé tesz. :D
2011. júl. 1. 11:21
 14/20 anonim ***** válasza:

18 éves fiú vagyok, és 184 cm. Még nőhetek néhány cm-t.

Írtam, hogy az apai ükapám 215 cm magas volt, és a felesége 160 cm.

Az apai dédapámat nem tudom.

Az apai nagymamám 154 cm magas, fiatal korában is akkora volt.

Az apai nagyapám 186 cm volt (kb. én is akkora leszek).

Az apám 178 cm.

Az anyai dédapám 193 cm volt.

Az anyai nagymamám 168 cm volt fiatal korában, most (idős korára) néhány cm-rel alacsonyabb lett.

Az anyai nagyapám 182 cm volt, de alacsonyabb lett 2-3 cm-rel idős korára.

Az anyukám 172 cm.

Az apai ági másodunokatestvérem 2 méter magas, és az ő anyai ági családjában szinte mindenki nagyon magas növésű.

2011. júl. 1. 11:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság, hogy az alacsony nők ezért választanának magasabb pasit. Megjegyzem nem is én választottam, hanem engem választottak.
2011. júl. 1. 11:49
 16/20 skarma ***** válasza:

Én a helyedben örülnék :) A magas pár mellett az ember biztonságban érzi magát. És szeretitek egymást. Mi számít még? Más emberek véleménye?

Ha megnézed az Így jártam anyátokkal-t, valamelyik epizódjában Lily Marshall családjával van és mindenki fél méterrel magasabb nála. És baromira cuki :D

2011. júl. 1. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát, apám 192 cm volt, anyám meg 162 és én is annyi vagyok, úgyhogy a genetika itt nem jött be. :D
2011. júl. 1. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:
na, mi meg: én kb 150 vagyok, de talán 148, a párom 193:) úgyhogy mi jobbak vagyunk. először nekem is furcsa volt, de már megszoktam:) esküvőt tervezünk:) náluk is mindenki magas, én és anyukám vagyunk ilyen kicsi:) megszoktam :) ne feszengj emiatt. 3 éve jól megvagytok:) így szeret, akkor ne foglalkozz mással.
2011. júl. 1. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
A barátom 194 cm én pedig 164 cm. Megőrülök érte, imádom, hogy ilyen magas, ő meg azt mondja, hogy imádja, hogy én meg ilyen pici vagyok.. Sosem észleltem hogy valaki ezt furcsának tartaná. Sőt azt mondja a legtöbb ember, hogy tök aranyosak vagyunk.. Ne foglalkozz velük, másokkal a lényeg, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást.
2011. júl. 1. 14:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Beállok a sorba én is.

Férjem 196 cm és 110 kg körüli (olykor fölötte) én 162 cm és 50 kg alatt. Tehát nemcsak a magasságunkban van hatalmas eltérés. Engem nem zavar mások mit mondanak.

Amúgy nem azért mentem hozzá, hogy magas gyerekem legyen. :) Volt 185 cm-es pasim is. Azzal sem volt gond, nem a magasság miatt mentünk szét.

2011. júl. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!