Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasság? Együtt vagyunk a párommal már 3 éve. De mindig azt hallgatom a rokonoktól hogy jaj milyen pici vagy hozzá képest.
Ne hallgass senkire.
Én meg vagy 4 centivel magasabb vagyok a férjemnél, mégsem zavar minket.
Mondjuk nekem még nem mondták, hogy ciki lenne, de ha mondanák is nem érdekel, mivel szeretjük egymást, kit érdekelnek a centik? :)
Hasonló paraméterekkel vagyunk. Eddig talán egyszer-kétszer cukkoltak csak vele. Nem érdekel. Szeretjük egymást.
Mondjátok azt, hogy "second hand" jutott hozzád, és már nem volt méretválaszték, én ezt vágom rá, ha valaki felhozza. ;)
Cirkusz? :-D
NNajó, én is alacsony vagyok és a magas pasik tetszenek, engem is piszkálnak érte, meg más miatt is.
Túl reagálod majd abbahagyják.
100%-ig biztos vagyok abban, hogy az alacsony nők genetikai okok miatt keresnek-vonzódnak a magas pasikhoz!
Értem itt a 160 vagy annál alacsonyabb nőket és a magas 182 cm feletti férfiakat.
Az alacsony nő azért akar magas férfit, mert így MAGASABB GYERMEKEI LEHETNEK! Pl. egy 158 cm nő és egy 188 cm-es férfinak várhatóan: 170 cm-es lányuk lesz és 182 cm-es fiuk. Ez miért jó? mert a lány magasabb lesz, ami előnyösebb, és a fiuk meg szintén magas, de nem égi meszelő.
kedves utolsó! csak azért hogy rád cáfoljona genetika. én 165cm vagyok, a férjem pedig 191cm. van egy kisfiúnk akinek a várható magassága max 130cm körülre várható...
most 4éves és 84cm. a kislányom 18hós de ő már 79cm...
genetika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!