Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre akarom hozni! Hogyan?
Van egy srác akivel mikor megismerkedtem még volt barátom. Ezt ő tudta,mégis belement egy sex kapcsolatba. Időközbe én szakítottam pasimmal,de sex kapcsolat az uj sráccal megmaradt. Egy darabig ment minden így titokba,aztán úgy döntöttünk h hivatalos meg nyilvános lesz a dolog. itt kezdődtek a problémák.
Volt pasim megtudta h nekem uj barátom van,nem tetszett neki,ezért irt neki egy levelet h akadjon le rólam. Az új srác,erre visszalépett. Azt mondta h intézzem el h az exem leszáljon rólam és akkor beszélhetünk folytatásról,mert ez neki nem hiányzik h vmi hülye zaklassa az idióta üzeneteivel. Nem értettem miért foglalkozik egyáltalán vele,azt szerettem volna ha szarik rá egy nagyot,de ő félre állt amig el nem rendeződnek a dolgok. Sikerült megértetnem a volt pasimmal,h nem lesz már hozzá semmi közöm,és elég békésen váltunk el. Akkor megint ujra jó volt minden az uj pasival. Egészen addig amig a volt barátom meg nem kért h reggel csörgessem ki,nehogy elaludjon. Nem volt ujdonság a kérés,mikor együtt voltunk akkor simán át tudta aludni az ébresztőjét... gondoltam ennyire képes vagyok. De aznap pont az uj barátomnál aludtam tőle mentem dolgozni,és elfelejtettem megcsörghetni. Gondolom mikor felébredt akkor küldött vh-t az exem,biztos azért h megköszönje az ébresztést... A buszon vettem észre a vht,és az uj pasim is ott volt mellettem. Én elmondtam az igazat,h mi volt meg minden. ő meg izélt h milyen dolog ez h az exem azt kéri h ébresszem fel. és ebben igazat is adtam neki,nem szóltam semmit h nem így van,nincs igazad. akkor kaptam fel a vizet,mikor azt mondta h biztos meg is dugott a volt pasim... Késöbb odajött hozzám megkérdezni h du talizunk e,de én még hisztis voltam a dugásos beszólás miatt,és nemet mondtam. erre azt mondta h köszönjem meg magamnak h vége lett. Akkor nem is érdekelt igazán.de most rájöttem h kell nekem. és szeretném vhogy helyrehozni a dolgokat.próbáltam vele msn beszélni,de elég elutasító volt,és sok dologra nem igazán tudtam h mit irjak,mert nem tudtam ugy megfogalmazni h az jöjjön le neki is amit mondani szeretnék.
Közbe meg tudom h ő is ugymond szenved,meg komolyan gondolta volna az egészet,de én egy ilyen hülyeséggel elbasztam mindentm
mindent MINDENT! meg lehet beszélni....de msn-en? neee
találkozz vele (ha tényleg szenved ő is, egy találkozóba belemegy)és tisztázzatok mindent...kérj bocsánatot, ha kell (az a büszkeség ellen csodálatosan hat :) ) ha szert, vagy számítasz, ha akarta ezt a kapcsolatot belemegy, hogy tiszta lappal kezdjetek...és az exnek valóban meg kell szűnnie (még említés szintjén is)...
...
Igazábol úgy látom ő a talijavaslattal túltette volna magát a dolgon, jobb lett volna ha belemész, nem tudom mit akartál elérni a hisztivel amikor egyszer tudja hogy képes vagy a hűtlenségre. Biztos én is eldurrantam volna ha egy ilyen elég valószínű feltevésen túlteszem magam és utána még hisztit is kapok.
És tényleg ne MSN, találkozz vele. Ha az nem megy akkor legalább telefon de legjobb a tali.
És mi a fene az a VH?!
Én próbáltam kezdeményezni a talit,de ő nem akar belemenni... Ráadásul az exem megtudta h mi van,és ismét irt neki egy üzit,jó oké nem bunkón,csak h alaptalanul vádol,meg ilyneek,meg leirta ugyanazt amit én elmondtam neki,és ez se iagzán tetszett neki. Én nem is tudtam h irni akar neki. Tökre ki voltam akadva mikor mondta h mi van,h irt az ex...
VH=visszahívós
Hát ez egyre rosszabb. Előszöris beszélsz az exeddel hogy egy életre szálljon le az új pasidrol mert ehhez neki már nagyon nincsen semmi köze. Úgy tünik hiányzik neki hogy felvilágosítsa valaki arrol hogy mi az ábra.
Az uj pasiddal meg annyit tudsz csinálni hogy annak ellenére hogy nem akar találkozni odamész a lakásához hogy jöjjön le veled beszélni mert szereted és esküszöl hogy nem csaltad meg az exeddel, tedd félre a büszkeséged ha vissza akarod kapni és vessél be mindent ami eszedbe jut, a legfontosabb hogy cselekedj, ne törődj bele!
Az exemmel már tisztáztam h mi a szitu. Mondtam neki h oké,h nem irt semmi olyat,de mégse kellett volna. Azt mondta csak jót akart nekem,de pont az ellenkezőjét váltotta ki... :S
DE egyszerüen nem akar velem találkozni... :( most várok egy kicsit aztán sztem felejtős lesz a dolog sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!