Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nyelvesen csókolózni?
Furcsa,hogy mindenki azt mondja majd ráérzel de mindenkinek így sikerült?? Mivan ha nekem nem fog összejönni??
Az baj,hogy féltékeny vagyok a barátnőmre mert felrakott egy képet amin csókolózik és fura,hogy én meg nem tudok ??
ahh nyelvesen ,de orrosan hogy kell csokolozni?
fuckyeah xD
Bocs de én nem te vagyok aki így kezdi :$
Nem tehetek róla,hogy te ilyen szarul éled az életed és az első csókod olyan volt mintha egy lovatsz*ptáál volna -.-" inkább ha ilyen fassz*pó g*ci vagy akkor mennyé a lovadhoz azt sz*pdd le azt !!!
Annyira bírom, mikor vki feltesz egy idóta kérdést, és gyermeki felháborodással fogadja azt, amikor vki vmi baromságot mond. Szted nagyszüleid is a Gyk-n rakták föl a kérdést, és csak utánna sikerült falniuk egymást?
Ez csak úgy jön, nem kell hozzá kéthetes tréning, és lexikonokba szedet útmutató.
Lényeg, h nyisd ki nagyobbra a szádat (de ne kapd be a fél arcát), dugd át a nyelvedet, és kezd el forgatni, mintha puncit nyalnál körbe (mintha tudnád milyen az..), közben az ajkaidat érzékien mozgasd, és a csaj el fog olvadni tőled (márha azokra buksz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!