Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, h miért, de nagyon cikinek érzem, h 21 éves létemre csak 2 pasival voltam. Ez mikor fog elmulni?
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy életre szóló elkötelezettség előtt, ki kell, hogy élje magát az ember. Kell tapasztalatot gyűjteni, kapcsolatokat megjárni és itt nem csak a szexre gondolok. Együttélésre, szakításra, érzelmi válságokra és nagy örömökre.
Szerintem igen is 1-2 évtized és ha nem estél ezeken túl, problémákat okozhat majd.
Ffi
Mennyiség...minőség...mások...ők...ti.....
Pedig az ÉN a legfontosabb...azért volt e 2 mert őket akartad avagy mást, másokat is akartál de az, azok nem kértek belőled?
A sikeres házasság nem azon múlik, hogy hány partner volt előtte...Meg fogsz lepődni de a házasság nem csak szexből áll, sőt az idővel csökken, mert a jelentősége is csökken...ugye meglepődtél....
Kérdezd meg a nagyit mitől mükszik annyi éve az Ő boldogsága...a válaszban lesz konyha, gyerek, közös gondok, sok gond....és megint gondok amiken közösen mentek át és oldottak meg...no persze lesznek közös örömök is, de szex nem lesz, vagy csak alig kerül említésre.......
15:21:
"az idővel csökken, mert a jelentősége is csökken...ugye meglepődtél.... "
Meg! Határozottan! Úgy 14 év házasság után, elég alaposan ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!