Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek megmondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek megmondja a párotok hogy hova mehettek és medddig?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 10:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem! Néha szokott viccelődni, hogy fiúkkal (csoporttársaimmal) nem mehetek el, de aztán mindig mondja, hogy csak viccelt és menjek nyugodtan. Én sem szoktam neki megmondani.
2011. jún. 30. 11:25
 12/18 napietus ***** válasza:
100%

volt olyan pasim, aki próbálkozott ilynnel. éppen vacsoráztunk, mondtam eki, hogy péteken bulizni megyek a tesómmal. erre azt modja, nem mehtek, mert nem enged el. majdnem a torkomon akadt a falat, mondom nem is engedélyt kértem, közöltem egy tényt. azt mondta, ez nem így megy, ha ő nm enged, nem mhtek. legszívesebben ráborítottam volna az asztalt, de nem csináltam botrányt az étteremben, csak intettem a pincérnek, kértem a számlát a saját fogyasztásomról, amíg kihozták, mondtam neki, hogy mivel gyökeresen másak az elképzeléseink egy párkapcsolatról, ne keressük a jövőben egymás társaságát. fizettem, beültem a kocsiba és hazamentem. még párszor próbálta magát visszakönyörögni, de leráztam.

szóval azzal csinálják zt meg, aki hagyja.

2011. jún. 30. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
jahh... hát mivel nem lakunk együtt..nem nem nagyon nézi h hányra érek haza :D
2011. jún. 30. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:
nem. én se mondom meg neki.
2011. jún. 30. 11:44
 15/18 anonim ***** válasza:

napietus.

Az eleg kemeny szituacio lehetett. Szerintem nem normalis, ha barmi ilyet csinal akarmelyik fel, mivel ha egy kapcsolat csak "normalis" ugy ertem hogy a minimumot eleri, mar abba sem fernek bele ilyen dolgok. Ha viszont a kapcsolat, szinte mar a tokeletessegig emelkedett:) akkor ilyen meg gondolatban sem merul fel egyik felnel sem. 23L

2011. jún. 30. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak próbálna meg valaki is így beszabályozni...

Viszont nem egy ilyen párt ismerek a környezetemben. Van olyan lány ismerősöm, akit a párja futni sem engedett el velem, mert hogy mindenki minket fog nézni.-.-

2011. jún. 30. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
nem mondja meg, ahogy én se neki. szerintem ez egészségtelen. a párom nem a "tulajdonom". ettől függetlenül rengeteg ilyen pár van az én környezetemben is.
2011. jún. 30. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Hátha félt akkor igen és ez nem is baj,mert az se jó ha nagyon elengedjük egymást mert akkor bármi történhet :)

Az nem baj ha egy kicsit oda figyel legalább ennyivel rád ,csak örülj neki :)

2011. jún. 30. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!