Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tessék. Lányoknak lehet mégse csak külső számít?
16F vagyok. Nem nagyképűségből, de mondhatni, hogy jóképű vagyok...
A múlt héten 3 lánynál is próbálkoztam. Egyikkel MSN-en, le tudtam szűrni, hogy külsőre bejövök neki, de úgy különösebben nem mozgattam meg a fantáziáját, sosem ír rám, a beszélgetések egyoldalúak..kérdezz, felelek.
Másik lányt el akartam hívni találkozni, erre elég érdekes indokokat talált ki..nem ért rá.
3. lánnyal is el tudtam beszélgetni, de valahogy ő sem mutatott semmi érdeklődést felém...
Mi lehet a gond a belsőmmel? nem értem... Nem nyomulósan írtam egyiknek sem, nem voltam se nagyképű, trágár szavakat se írtam, erőltetett poénokat szintén nem.
Küldj egy képet magadról priviben. :))
16L
nekemiiis :D 19/L elég kritikus vagyok , ha én aszondom h helyes vagy akkor tényleg az vagy :D
na gyerünk rakj fel képek ne legyél papírkutya ;)
akkor küld képet :P
ha már ennyire helyes vagy kíváncsiak vagyunk :D
Kommentekbe már elvettétek a kedvem a neten való ismerkedéstől..^^
Most azon gondolkodok, a korommal lehetett a gond? néhány hónappal idősebbeknél próbálkoztam, de ez nem nagy különbség.
Nem hiszem! Engem például nem zavarna ha egy 16 éves fiú próbálkozna..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!