Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat hogy elmulasztottatok egy nagy szerelmet?
Nem, még sosem. De remélem nem is fogom elmulasztani, ha létezik a nagy szerelem. 19 éves vagyok, volt egy pár kapcsolatom... a mostanit HITTEM nagy szerelemnek, mert hűséges típus vagyok, ragaszkodó és hát soha nem éreztem magam ilyen szerelmesnek... Szóval lényegtelenek ezek a részletek. Én nagyon szerelmes vagyok belé, de ő sajnos visszaélt ezzel, úgyhogy nem ő az igazi, nem ő a nagy szerelem. Kezdek belőle kicsit kiábrándulni, mert már komolyan elegem van a hazugságaiból és magamból is, hogy folyton adok neki esélyt.
Bocsánat, hogy leírtam az én kis nyavalyámat..Nem is ide tartozott. Bár ez alapján a történet alapján írhatnám, hogy igen épp most mulasztom el a nagy szerelmem...
Én igen.
Annyira szép volt a lány hogy egyszerüen leblokkoltam és lúzer voltam.azóta is a barátnőm lenne.kb 1 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!