Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már olyat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat hogy elmulasztottatok egy nagy szerelmet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, 5 éve szenvedek vele, hogy elfelejtsem....
2011. jún. 29. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen! Még középiskolában. Azóta is átkozom magamat!
2011. jún. 29. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, ma is bánom :( és már késő is visszahódítani...
2011. jún. 29. 22:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, és legszívesebben megállás nélkül ütném emiatt a hülye fejemet.
2011. jún. 30. 00:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen :( esélyt kaptam és nem éltem vele...sajnos ennyi volt :(
2011. jún. 30. 01:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, volt egy lány úgy éreztük egymásnak vagyunk teremtve, de sajnos túl későn ismertük meg egymást, egyik legjobb barátom barátnője volt... sokat rágódtunk az egész szituáción, végül ő maradt a barátjával én meg nem akartam senki háta mögött kavarni. Végül utólag mégis kiderült mi volt köztünk és mindenki összeveszett mindenkivel :'((( mint egy szappanoperában komolyan... azóta én elköltöztem és 2 éve nem hallottam a lány felől. Bánom már utólag hogy nem mentem érte tűzbe, akár egy régi barátságot is felrúgtam volna ezzel... persze ezt csak utólag látom így.
2011. jún. 30. 02:31
 17/18 B.angel ***** válasza:

Nem, még sosem. De remélem nem is fogom elmulasztani, ha létezik a nagy szerelem. 19 éves vagyok, volt egy pár kapcsolatom... a mostanit HITTEM nagy szerelemnek, mert hűséges típus vagyok, ragaszkodó és hát soha nem éreztem magam ilyen szerelmesnek... Szóval lényegtelenek ezek a részletek. Én nagyon szerelmes vagyok belé, de ő sajnos visszaélt ezzel, úgyhogy nem ő az igazi, nem ő a nagy szerelem. Kezdek belőle kicsit kiábrándulni, mert már komolyan elegem van a hazugságaiból és magamból is, hogy folyton adok neki esélyt.

Bocsánat, hogy leírtam az én kis nyavalyámat..Nem is ide tartozott. Bár ez alapján a történet alapján írhatnám, hogy igen épp most mulasztom el a nagy szerelmem...

2011. jún. 30. 08:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Én igen.

Annyira szép volt a lány hogy egyszerüen leblokkoltam és lúzer voltam.azóta is a barátnőm lenne.kb 1 éve

2011. jún. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!