Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a féltékenységem szerintetek?
"a csaj mondta.. a fickót nem ismerem. hát őő majd lesz valahogy..."
Szedd már össze magad! Pont azért pofátlanodott el a barátnőd, mert látja, hogy mennyire határozatlan vagy. Hát őőő, nem is tudom, hát majd lesz valahogy stb.
Te vagy a férfi. Te vagy az, aki irányít. Nehogy már hülyének nézzen téged. Tipikus hazug szemét női viselkedés. Á ő csak egy távoli rokonom. Ha ez nem jön be, akkor egy volt osztálytárs, ha ez sem, akkor meleg a srác stb. Nyomatékoson tudatosítsd vele, hogy megrendült benne a bizalmad és ha valamit akar még, akkor ezt vissza kell szereznie. Te sem írogatsz és találkozgatsz más csajokkal. Fordított esetben ő szerinted mit tenne? Már rég kib*szta volna a balhét.
Ha a csajod mondta, hogy a srác homokos, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy elég jó nekem, félre fogok kúrni vele, de így elaltatom a gyanakvásodat. Már rég nem akarok tőled semmit, csak az anyagi v. érzelmi biztonság miatt vagyok veled.
Pont azért van ennyi szemét hűtlen, pofátlan csaj, mert a férfiak minden szart rájuk hagynak és már-már istenítik őket, mert azt hiszik, hogyha ő elmegy, akkor nem lesz másik. Dehogynem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!