Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a féltékenységem szerintetek?
Ez a normális? Pont tegnap vertem ki a hisztit páromnál, mert bele kódolva van (vagy nem tudom), hogyha iszik és lányokkal bulizik, akkor mindenkit ölelget, puszilgat, úgy beszél hozzá, hogy közben simogatja a hátát stb. Én már ettől kiborultam. A párom pedig meg is értette és azt mondta, hogy mivel ez nekem rosszul esik, innentől kezdve fékezi magát...
Ha valaki szeret, akkor megkéne értenie, hogy vannak dolgok, amiket a párja nem néz jó szemmel és persze nem kell behódolni és mindent elfogadni, papucskodni, de azért az érthető szerintem, hogy nem tetszik, ha a barátnőd ilyen sms-eket kap. Hagyd a francba! Miaz hogy élőben még durvább? Ugyanmár... Szerintem felejtsd el még most, amíg lehet és keress egy normális lányt!
egyetértek a kérdezővel..
de azért valljuk be, h ha ezt 1 lány irta volna, akkor mindjárt ő lenne a hisztis p...., aki beleavatkozik a baratja dolgaiba.
Az biztos, hogy én mindkettőt jól pofán basznám. A barátnőmet - aki ezek után már nem sokáig lenne az - a szemét ribanc viselkedésért, a kis köcsögöt pedig azért, mert ráhajtott.
Normális kapcsolatban egyik fél sem csinál ilyet. Ha ezt most elnézed neki, akkor mindig hülyének fog nézni és pofátlanul vissza él majd ezzel a helyzettel.
legalább a srác vallotta be hogy meleg?
mert ha a csaj mondta akkor ezekután elég nagy kamu lehet csak hogy ne legyél féltékeny.
amúgy "majd ha már nem leszel spanolok vele.."
énezért úgy dobnám a pi.csába mint a huzat :)
(pedig lányvagyok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!