Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Láttátok már a párotokat sírni? / Fiúk! Sírtatok már a barátnőtök előtt?
Miért sírt? Előttetek sírt, vagy csak véletlen megláttátok? Mit éreztetek utána? / Miért sírtatok? Előtte sírtatok, vagy csak véletlen meglátott benneteket? Mit éreztetek?
Kort, nemet is légyszi! :)
Én láttam már sírni, ráadásul miattam sírt mert megbántottam és csalódott bennem (igazság szerint semmi durva dolog de akkor abban a pillanatban annak tűnt), de csak azt láttam mikor elkezdett sírni aztán elment előlem és csak akkor jött vissza mikor már nem sírt és nagyon de nagyon bűntudatom vt.
15/L
11:51
kicsit irigyellek, hogy ekkora táv ellenére is tart a dolog.
szoktam. próbálom néha magamba fojtani, de nem sűrűn sikerült. okot adtak rá rendesen. "szerettek".
vén trotty/F
szia, :)
Igen láttam, mikor nagyön csúnyán összevesztünk és szakítani akartam, és sírt :(, de nekem ettől nem lett " kevesebb" a szememben, sőőt, irtó aranyosnak találtam, puszilgattam szeretgettem és minden rendben volt:) 17 /L
engem is látott sírni, eléggé érzékeny vagyok, szóval nekem elég ha felemeli a hangját, de mindig megvigasztal(t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!