Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 25 évesen (F) még csak nem is csókolóztam?
12:29 vagyok.
"Elnézést, hogy nem térek vissza a fő kérdésre - már megválaszoltam -, de a sületlenségeket nem tudom szó nélkül hagyni ..."
Pont így vagyok én is.
"Na ezért kellene szexelni, mert akkor tudnád, hogy szex közben nem az "énedet" kell a nőnek adni, hanem a testedet és azon belül is főleg nemesebb szerveid."
Na ezaz amiért nagyon sajnálni tudlak. Ha neked a szex csak a testről szól, akkor már régen rossz úton haladsz. A szex az testről és lélekről szól, számomra azt jelenti, hogy te (vagyis ő) vagy az egyetlen lány, aki ilyen intim kapcsolatba kerülhet velem, mert ez az együttjárás, az összetartozás, az egy testté válás jele. Összemérhetetlen az a szex, amit tényleg szerelemből, érzelemből teszel, mint az ostoba testi vágyak kielégítése.
"Tehát azt hiszem Neked alapvető fogalomzavaraid vannak, illetve a felvilágosításod nem a legteljesebb körű volt anno ... Tehát szexelni nem azért szexelünk házasság előtt, hogy kipróbáljuk, hogy jó lesz -e ha majd megházasodunk. Azért szexelünk, mert az most is jó!"
Semmiféle fogalmi zavarban nem szenvedek. Ugyanis ha megkérdezem, hogy miért nem jó, ha nem szexelek házasság előtt, az lesz rá a válasz, hogy mert honnan tudjam, hogy összepasszolunk-e? Persze h jó a szex, de csak akkor, ha nem a saját, hanem a másik fél kielégítéséről szól. Ezt pedig csak szeretetből, szerelemből lehet. Ha te élvezed azt h más lányt kihasználj pusztán azért, hogy saját magadat kielégítsd, hát hajrá, de így akkor tulajdonképpen beszélőviszonyban sem lehetünk ezután.
"Tudod egyfajta élvezeti forrás, mint egyeseknek az evés, sport, hobbi, stb. Csak ez a legjobb mindegyik közül. (Én ezért választottam hobbinak :-P )"
A szégyen az, hogy ma ezt reklámozzák, ahelyett, hogy próbálnának ellene menni. Tudod, mindenkivel akivel lefekszel, egy nem kívánt kötődést létesítesz, de ez főleg a lányok esetében van így. Minek akarod ezt az intim kapcsolatot olyannal, akitől valójában nem akarsz semmit szexen kívül? Megéri-e a testi élvezet, ha valamelyik fél lelki sérülést szenved közben azáltal, hogy a másik fél kihasználja és elhagyja?
"Na most, akkor tudj róla, hogy a szexnek vannak technikái, amelyek tanulhatóak. És itt nem egy-egy pózra, ilyesmire gondolok. Megtanulhatod, hogy hogyan olvass a partnered reakcióiból, hogy minél nagyobb örömet okozz neki mondjuk és hasonló dolgokat."
Ha különböző nőkkel fekszel le, akkor mégis mit tanulsz? Ha egyetlen nővel teszed meg, akkor sokkal többet tanulsz, mert legalább 1 valakinek megismered a stílusát, és egyre inkább ráhangolódtok arra, ami mindkettőtöknek fekszik. Több nővel ezt hogyan tanulod meg? Ez szerintem csak a perverz szokásod kimagyarázása.
"Mindenki egyedi, egyedi igényekkel, testtel, kívánságokkal, elvárásokkal. És ezt tudni kell kezelni, irányítani, ha igazán örömet akarsz az együttléttel szerezni. És igen is, hidd el, hogy át kell esni a kezdeti bénázásokon, ahhoz, hogy megfelelő szerető legyél majd."
A kezdeti bénázások teljes mértékben ráérnek házasság után is. Közös élmény, h mindketten először szeretkeztek, és csak egymáséi vagytok. Vannak bénázások, de idővel egyre jobban beletanulsz, ráérzel, h neki mi jó. Na most ha te egy csomó más nővel gyakoroltál, mégis mit tanultál? Ugyanúgy nem fogsz tudni jól szeretkezni életed nőjével sem, mintha még életedben nem szexeltél volna.
"30, sőt 35 éves korom után is bőven tanultam még új dolgokat és voltak olyanok is, amit úgy tudtam megtanulni, hogy két tucat partnert elfogyasztottam hozzá, mire azt mondtam, hogy ez megy nekem."
Gratulálok, javaslom gyakorolj 80 éves korodig, és tuti biztos te leszel a világ szexkirálya. Így csak azok gondolkoznak, akiknek a szex az istenük, és a legfontosabb dolog az életben. De egyáltalán nem ér meg ennyi életet tönkretenni csak azért, hogy te kiváló szerető lehess. Mint ahogy írtad is, az előző partnereket "elhasználtad", vagyis tárgyként tekintesz rájuk. De mit gondolsz, ők nem emberek? Nekik nincsenek érzéseik? Nem érdekel téged, hogy mindegyik kicsit magáénak érez téged? Nem zavar, hogy tulajdonképpen 100 felé lettél szétosztva, ezáltal kicsit skizofrénné válsz?
"Tehát ne ringassátok magatokat abban, hogy az milyen jó, ha házasság előtt nem szexeltek; ez csak annyi, hogy a szerencsétlenségeteket magyarázzátok. (Bocs!) Nem bántás, inkább építő jellegű kritika akar lenni ..."
Tudom, hogy jó érzés szexelni, de ne ringasd magad abba, hogy ez hasznos is. Én nem bénázok, egész egyszerűen úgy DÖNTÖTTEM, hogy nem szexelek senkivel a házasságig. Ez akkor lenne bénázás, ha próbálkoztam volna vele, de nem sikerült. Én tudom h minden ember érző lény, főleg a nők hajlamosak nagyon az érzelemtúltengésre, ezért nem tárgyként tekintek rájuk, és nem fogom "elhasználni" őket csak azért, hogy jó szerető lehessek. Ennyi.
A kérdezőtől elnézést az offért. A lényeg, hogy ezekből is láthatod, hogy annak ellenére, h sokan azt hangoztatják, hogy ciki h még nem csókolóztál, egyáltalán nem ciki. Ezek szerint bölcsen tartogatod a csókot is annak, akit igazán fogsz majd szeretni.
Gyike6! Te tényleg egy igazi gyíkarc vagy.
Kérdező: nem nem gáz:) Persze furcsának találom, hogy még nem csókolóztál, de képzeld, még én se!^^ Jó, én csak tizenöt vagyok, de akkor is :) Gondoltam ne érezd magad egyedül :DD
Nem lesz akkor se gáz, ha kiderül. :) Pontosan azért nem lesz gáz, mert ha normális a lány, és ő már csókolózott, akkor kb. ez lesz a reakciója: akkor megmutatom hogy kell. xdd na jó ez hülyén hangzik, de már fáradt vagyok, nem tudok normális véleményt írni :"DDD Minden esetre, no para, az se gáz ha kiderül, de nem lehet amúgy elszúrni :) ha nem görcsölsz rá, akkor minden menni fog! Szurkolok neked :)))
Volt itt egy olyan mondat, hogy egy férfinak nincs is szüzessége.
Hát b. meg. Szerezzetek házi kísérletre egy 18 éves fiút aki még csak nem is csókolózott, meg nem is szexelt... meg szerezzetek egyet amelyik már 100X csinálta... hozzatok két 20 éves bevállalós csajt hogy feküdjenek le.
Aztán definiáljátok, elemezzétek azt a fiút amelyik még sose csinálta, visszahúzódó, fél satöbbi...
méghogy egy ffinek nincs szüzessége... nagyobb erény a férfinél mint a nőnél!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!