Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális-e ha a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e ha a barátommal fél év után a beszélgetéseink időtartama napi 10 percre maximalizálódik (skype-on) és kb egy héten egyszer találkozunk (vagy még az sem)? ://

Figyelt kérdés

Barátommal pár nap múlva leszünk fél évesek, én nagyon szeretem őt, és ő is állítja ugyanezt, viszont én nem érzem, hogy igazán szeretne, ugyanis soha nem ő keres engem, könnyedén kibír nélkülem egy hetet is, sőt, ha megkérem, hogy találkozzunk meg hiányzik nekem( mondjuk 5-6 nap után) akkor is azt mondja, hogy nincs kedve, fáradt,meg neki kell a magány( mindig az a kifogás, hogy ő fiú,és másképp szeret mint a lányok szoktak)de mégis mennyi magány kell egy fiúnak??? mert az oké lenne, ha mondjuk 2-szer vagy 3-szor találkoznánk egy héten( főleg, mivel semmi nem állja az útját a dolognak, ugyanis ő is otthon van és én is, a szüleink pedig hagynák a dolgot), de ő nem akar. Próbáltam vele többször is beszélni erről, de ő mindig másképp gondolja a dolgokat.Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj.Nem tudom mit csináljak... Szerintetek szeret egyáltalán?

(köszi hogy végig olvastad, és kérlek segíts) 15L

2011. jún. 28. 21:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem te vagy neki az eslő... és lehet hogy neked is ő. Nem kizárt, hogy megcsal, lehet, hogy talált magának egy tapasztaltabb lányt, ami most jobban bejön neki. Ha nem változik semmi szakítanod kénne vele...
2011. jún. 30. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!