Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális-e ha a barátommal fél év után a beszélgetéseink időtartama napi 10 percre maximalizálódik (skype-on) és kb egy héten egyszer találkozunk (vagy még az sem)? ://
Barátommal pár nap múlva leszünk fél évesek, én nagyon szeretem őt, és ő is állítja ugyanezt, viszont én nem érzem, hogy igazán szeretne, ugyanis soha nem ő keres engem, könnyedén kibír nélkülem egy hetet is, sőt, ha megkérem, hogy találkozzunk meg hiányzik nekem( mondjuk 5-6 nap után) akkor is azt mondja, hogy nincs kedve, fáradt,meg neki kell a magány( mindig az a kifogás, hogy ő fiú,és másképp szeret mint a lányok szoktak)de mégis mennyi magány kell egy fiúnak??? mert az oké lenne, ha mondjuk 2-szer vagy 3-szor találkoznánk egy héten( főleg, mivel semmi nem állja az útját a dolognak, ugyanis ő is otthon van és én is, a szüleink pedig hagynák a dolgot), de ő nem akar. Próbáltam vele többször is beszélni erről, de ő mindig másképp gondolja a dolgokat.Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj.Nem tudom mit csináljak... Szerintetek szeret egyáltalán?
(köszi hogy végig olvastad, és kérlek segíts) 15L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!