Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem férünk össze néha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem férünk össze néha? A technika átka?

Figyelt kérdés

11 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Ha telefonon beszélünk,vagy sms,msn,facebook,akkor mindig csak összekapunk,veszekszünk,olyankor szinte az életkedvem is elmegy.Néha úgy érzem jobb lenne nélküle,de neki is nélkülem.Ha találkozunk személyesen akkor meg minden más,még együtt vagyunk minden tökéletes.Amint elválunk,jön az a rossz érzés,ha beszélünk akkor meg csak viták,a másik otthagyása.

Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.

2011. jún. 28. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ilyenek dolgok általában a nagyobb problémák, és későbbi összeférhetetlenségek első jelei.
2011. jún. 28. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem stabil a kapcsolatotok. Ezért ha távol vagytok egymástól, akkor a bizonytalanság veszi át a helyét a szerelemnek. Amúgy az írásnál nagyon könnyen félre lehet érteni mindent, hiszen nincs non-verbális kommunikáció.

Szerintem még egy kicsit erősíteni kéne a kapcsolatot.

2011. jún. 28. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Még most kell megoldani, mielőtt minden tönkremehet. Lehet pesszimista vagyok, de ez a tapasztalat...

Az első kommentelő voltam.

2011. jún. 28. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet csak morcos mert hiányzol neki.. Az, hogy msn-en face-n, stb hogy viselkedtek, az egy dolog.. Amíg nem tart ott a számítástechnika hogy kizárólag számítógép és egyéb elektronikus eszközök segítségével lehet fenntartani egy kapcsolatot - ahová remélem soha nem is jut el - addig nem olyan "túl nagy" baj. Személyesen kérdezd majd meg tőle, hogy miért kell ezt csinálni..
2011. jún. 28. 14:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2011. jún. 28. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Férfi szemszögből én 8 év után is hülyét kapok, ha telefonon akar csacsogni a párom. Egyszerűen gyűlölök hosszan telefonálni, és ettől ideges leszek. Az online kapcsolatnál meg a gesztikuláció, hanglejtés stb hiánya miatt mindent félre lehet érteni. Ettől függetlenül az első két hozzászólónak is bőven van igaza.
2011. jún. 28. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!