Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a rossz technika miatt nem élvezzük a csókot?
A barátnőmmel nem élvezzük a csókot.Igazából nem csináljuk jól, mert csak kinyitjuk a szánkat körkörösen mozgatjuk a nyelvünket és vége. Nincs benne szenvedély még az ajkak se mozognak. És mivel nem érzünk csók közbe semmi különlegességet fél hogy lehet hogy nem szeret és emiatt szakításon gondolkozik :(
Szenvedélyesen még nem csókolóztunk, mert igazából én vele csókolóztam először és félek újat kipróbálni. Ha megcsókolnám igazán szenvedélyesen akkor érezne valami bizsergetőt?
én úgy fogalmaznék hogy még nem gyúlt meg a szikra közöttetek . mióta jártok
és igen , a csókon is sok múlik egy kapcsolatban
Hát szerintem ez nem épp úgy megy, hogy megcsókolom azt érez valami bizsergetőt ..
de hadd segítsek kicsit. Én mint lány inkább a lassabb, szenvedélyesebb csókokat szeretem, főleg azzal akit szeretek. Amit leírtál te, hogy kitátjuk a szájunkat, nyelvezés s kb ennyi az bulikkor megy esetleg, mikor valakivel jól akarod érezni magad, vagy hasonló és smároltok egyet oszt kész. olyankor úgy sem számitanak ilyen dolgok, hogy csóktechnika és társai.
Elég nehéz leírni,hogy hogyan kellene talán csókolnod, de azért megpróbálom. :)
Szerintem nem kell olyan nagyra kitátani a szájat, inkább csak az ajkak kell egymáshoz érjenek és úgy kell csókolgatni szájon a másikat, lehetőség szerint nyelvezés nélkül. Ha nyelvezni is szeretnél akkor azt is csak lassan, szenvedélyesen, nem kell elsietni :) Közben meg átölelheted a derekát, vagy megfoghatod mindkét kezét, elmondhatod neki mennyire fontos meg ilyen dolgok :)
Ha te is bejössz neki és mindent így csnálsz szerintem nem marad el az úgynevezett bizsergés sem. ;)
remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!