Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok alacsonyabb fiúval?
Huuu... Hat, ha 2 honappal elobb kerdezed azt mondom SOHA!!!
De igy... a mostani baratom nem alacsonyabb, mint en, sot, asszem meg 2-3cm-vel magasabb is nalam, de nekem megis ugy tunik, mintha kissebb lenne nalam...:)
Sokan mondtak mar, hogy kb ugyan akkoranak nez ki, mint en... ezutan mar asszem kissebbel is leallnak... Habar azert zavar... amugy a sracot nem zavarja csajszi, gond nincsen!!! Akiket eddig kerdeztem, nem zavarja oket...:P Sooot, van aki meg elvezi is...:P Szoval akarhogy is, ha nagyon teccik, gyere ossze vele, s ha pedig nagyon zavar, akkor ugyis szatithacc!... Vesziteni semmikepp nem veszithecc!:)
én nem csaj vagyok, de engem is fusztrálna ha magasabb,
de mit szólnak ehez a 180+csajok?:D
én fiú vagyok és alacsony is.Elszomorítóak a válaszok,(a többség,mert vannak azért kivételek:)
Nem akarok bunkóskodni, de ti mit szólnátok ahhoz pl ha én meg azt kérdezném h járnátok e kövérebb lánnyal?
Egyébként meg "Kis ember nagy bottal jár":P
Hát, engem is frusztrálna, próbáltam, de nagyon idegesített, még az egy magas is (167cm vagyok), jelenlegi párom 187, ez így tökéletes, magassarkút is vehetek fel mellé :)
Előző: jogos a kérdés, de a kövérségen többnyire azért lehet változtatni.
Valamint a kis ember inkább nagy kocsival jár ahogy észrevettem, így helyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!