Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizonyítás, vagy bizonyosság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyítás, vagy bizonyosság?

Figyelt kérdés

Beleszerettem a kolléganőmbe. Fülig szerelmes vagyok bele, amit be is vallottam neki. Állítása szerint tetszem neki és szeret velem lenni, de őszintén az érzéseiről nem tud beszélni a munkahelyi környezet feszélyezettsége miatt. Megbeszéltük, az első randiig ez így is marad. A problémám az, hogy míg ő látszólag könnyen és kínosan ügyel arra, hogy nehogy összehozzanak minket a kollégák (ugyanis ő férjezett), addig én majd megőrülök érte (én pedig nős vagyok)! Folyton keresem telefonon, sms-ben és állítása szerint ez őt nem zavarja, míg ő nem nagyon keres. Ez érthető is részben, hisz ha otthon van, csak a férjével és a gyerekekkel kell foglalkoznia. A kérdésem az lenne, hogy mit tanácsoltok?! Lassú víz partot mos elven, ne sürgessem a dolgokat, hisz nagyon nehéz így kapcsolatot indítani és hagyni kell időt neki átgondolni mit is érez, vagy bizonyítsam tovább, hogy mennyire szeretem próbáljam meg rábírni az érzelmei mihamarabbi megvallására?

(Én nagyon belezúgtam, míg tőle semmi konkrétat nem hallottam, csak hogy kedvel és tetszem neki. Lehet ebből valami? Létezik, hogy egy nő ennyire visszafojtsa az érzéseit?)

2011. jún. 27. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Én biztos lesz*arnám mit érzek nem csesznék el két házasságot
2011. jún. 27. 00:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem erre voltam kíváncsi! A kérdés szempontjából a hangsúlyt ne a házasság tényére fektessük! Hisz kettőn áll a vásár!
2011. jún. 27. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Házas ember ne csináljon ilyeneket, már az baj,hogy ilyenek fordulnak meg a fejedben.

Felejtsd el

2011. jún. 27. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyáva vagy :), a feleséged tud erről? Kerülöd a konfliktust gondolom, amíg találsz magadnak valakit akivel ugyanabba a hibába szeretnél beleesni. Sok sikert, támogatlak!
2011. jún. 27. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat - igen, tudom, gyáva és hülye vagyok, illetve elfelejteni nem tudom Őt - , de egyik sem a feltett kérdésre vonatkozott...
2011. jún. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!