Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40-es hapsiknak, miért nem kellenek a 25-30 éves csajok?
Miért nem közelednek ezen korosztály felé?
(most hagyjuk ki, hogy egy részük házas, vagy azt, hogy a fiatalabbakat könnyebben megkapják, esetleg jobbnak minősítik őket
hát igen ha rá mosolyogsz szépen 1 lányra akk mindjárt nyert ügyed van (általában)...mondjuk a társkeresőket én se preferálom,de aztán van akinek bejön..viszont a kávézók,cukrászdák elég jó helyek ismerkedésre..:)
21/L
"Hát én tapasztalom,mindennap sajnos hiába közeledem ,mindig a fiatalabbak lenéznek ,mert se kocsi se sok pénz
"
Hát tudod attól is függ, hogy milyeneknél keresgélsz. Mert gondolom az ilyen igényesebb nőknél persze, hogy a pénz meg a külső ,kocsi a fontosabb.
De akik meg tényleg akarnának is valamit tőled, azokat meg szerintem nem nagyon veszik észre. Ezt meg én tudom tapasztalatból.
Engem spec. hidegen hagy, hogy van-e kocsija vagy nincsen. Sőt gazdagnak sem kell lennie. De mellettem maximum csak elmennél, vagy észre se vennéd, hogy akarok valamit tőled. Általában így szokott ez lenni. :-DD
@21:12
Nekem is ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!