Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40-es hapsiknak, miért nem kellenek a 25-30 éves csajok?
Miért nem közelednek ezen korosztály felé?
(most hagyjuk ki, hogy egy részük házas, vagy azt, hogy a fiatalabbakat könnyebben megkapják, esetleg jobbnak minősítik őket
Akkor ez valahol a 22-es csapdája.
Mert akikkel eddig próbáltam ismerkedtem, azokról idővel kiderült, hogy van vagy valakije vagy házas (persze gyűrűt az nem hord)
A többi meg általában le se bagóz.
Tudjátok, hogy még mi rossz helyzet?Az amikor 38 évesen 17 évnyi házassággal azt olvasom, hogy van egy csomó fiatal lány akiknek hapsi kéne és nem tehetek semmit.
Olyan mintha bevinnének egy bankba és azt mondanák hogy látod ez itt 500.000000Ft, de csak nézni és nemhozzányúlni!
Én meg éppen fordítva látom. 23-32 között nézelődnék, de ők nem az én korosztályomat keresik.
F/40+
71%-os. Ezt most nem értem. A házasság ezzel jár. Nem érdemes feldúlni ilyenek miatt 17! évnyi házasságot.
úgy nagyjából értem mit mondassz.
Kérdező: Nem próbálkozol esetleg társkeresőn ismerkedni? Tudom, hogy fura meg nem biztos, hogy találsz olyat is de azért lehet érdemes lenne megpróbálni hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!