Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15éves lány és 20éves pasi között lehet kapcsolat szex nélkül?
Ne beszéljetek össze-vissza, nem minden pasinak csak a szex számít szerencsére.
Lehet. De akkor, ha nem "tucat" pasiról van szó.
Ha ezen kiakadtok, tisztelt szex-centrikus emberszabásúak, akkor olvassátok az én történetemet:
15 voltam, amikor megismertem az akkor 24 éves páromat. Kikötötte, hogy tudja, nagyon fiatal vagyok, nyilván nem akar még semmi komolyat, látta rajtam, hogy ez jár a fejemben. A többit nem írom le, most 22éves vagyok, ő 31, és még mindig szűz vagyok. Hogy miért? Mert még nem érzem magam késznek rá. És miért van belem azóta is a barátom? Azért, mert ő egy normális, rendes ember, akinek a szeretet fontosabb a szexnél. Persze azt azért hozzáteszem, hogy a szexen kívül természetesen minden volt, és rendszeresen van is köztünk.
Sokszor mondtam neki, hogy ha nem akar várni, megértem, nyugodtan keressen mást, túl fogom élni.
De velem maradt. Mindig.
És ettől különb ő, mint az ide írók 98%-a!
köszi a figyelmet.
És ez a példa miért szép? Ti nem vágytok egymásra?
Nem kéne a szexet bűnként kezelni, teljesen természetes dolog. Semmiféle romlottság nincs abban, hogy egy 20 évesnek ez igénye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!