Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15éves lány és 20éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15éves lány és 20éves pasi között lehet kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
Attól félek, ha össze jövünk elvárja majd tőlem, de én majd csak 2-3év múlva szeretném:S
2011. jún. 24. 14:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
44%
Nem, hacsak nem valami pancser a pasi.
2011. jún. 24. 14:38
 22/37 anonim ***** válasza:
60%

14:28:

Olyan jogon hogy közel dupla annyi idős vagyok mint te, picikét nagyobb élettapasztalattal. Attól hogy ő szerinted nem olyan ember még lehet tök más. Egy 13 éves kiscsajjal azt hitetek el amit akarok, akár azt is hogy én vagyok Niel Armstrong bmeg, mivel bármit elhisznek az égvilágon főleg ilyen helyzetben.

Mi az hogy mindent megadsz neki? Kézenfogva menni a cukorkaboltba, együtt csörögni Fluor Tomira nem minden egy 20 éves felnőttnek jobb ha tőlem tudod. Szinte tuti, hogy "félrekúr" bár szerintem ebben a helyzetben nem lehet félrekúrásról beszélni. Csak te nem tudsz róla, mivel a 20 éves mozog olyan körökben ahol te legjobb esetben is csak 5 év mőlva fogsz simán felszedhet csajokat, veled meg csak úgy elvan mert aranyos vagy meg cuky meg majd jól jössz neki 16 évesen mint feszes friss zsenge husi.

24/F

2011. jún. 24. 14:39
 23/37 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy közel dupla annyi idős vagy, de fele annyi eszed sincs, mint nekem ha leállsz olyan dolgokról veszekedni, amiről fogalmad sincs! 2 év alatt volt elég időm kiismerni, a környezetében levők mind csupa jót mondanak róla. Akár hiszed, akár nem, nem lehet velem bármit elhitetni és egy ideje már nem vagyok 13 éves!

Nem merül ki annyiban a kapcsolatunk, mint amiket leírtál, sőt még a zene ízlésemet sem találtad el. Ne gondold már azt, hogy minden férfi olyan, mint gondolom te, ha már ennyire odavagy vele. Tiszteljük egymást annyira, hogy ha valami nem működik, akkor megbeszéljük. És amint már mondtam, előttem sem volt senkivel, pedig hidd el nem pancser és nincs semmi hibája. Bármennyi nőt megkaphatott volna!

2011. jún. 24. 14:50
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet vagyis 1 20éves pasi teljesen mást vár el 1 kapcsolattól mint 1 15éves..neki nem elég már a kézenfogva sétálgatás,kis becézgetések és szerelmes üzik a fb-n keresztül..1 20 éves pasinak a szex alapvető eleme 1 PÁRKAPCSOLATNAK!!! és amugy igaza van az elöttem szolónak 1 20 éves ugy meg tud vezetni 1 13-15 évest,h szegények észre sem veszik..ez 1 olyan életkor amikor mind2en mást vártok el 1 kapcsolattól..

21/L

2011. jún. 24. 14:50
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért gondoljatok már bele, hogy miért szeret egy 20 éves egy 14 évest? Mert azért idősebb korban ez a különbség nem számít, de itt még teljesen más a két korosztály. Milyen közös dolgaik vannak? És nem kötekedésből, tényleg érdekel.
2011. jún. 24. 14:52
 26/37 anonim ***** válasza:
75%

Már miért is minden 20 évesnek csak a szex kell? Hogyha a barátnője rögtön nem teszi szét a lábát, már megy is tovább? Bár, ahogy mondani szokták, mindenki magából indul ki...

Ha szeret akkor úgyis várni fog, ha nem, akkor meg úgyis lelép. De ilyet általánosítani, hogy minden 20 évesnek csak a szex kell, elég hülyeség.

2011. jún. 24. 14:55
 27/37 anonim ***** válasza:
46%
na ez az...max csak kényelmi szempontból lenne veled mert még friss husi vagy és csak addig amíg nem talál 1 korban hozzá jobban illőt...és mert még naív vagy bármit mondd neked te elhiszed és számára 1 marionett báb leszel mert ő meg tudja h fel nézel rá mert idősebb és ezért te még elhagyni se fogod mert "menő" ha mások megtudják h x évvel idősebb a pali..szal nem hiszem h lenne bármiféle jövöje is
2011. jún. 24. 14:58
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Áruld már el nekem kis szívem, ki állította hogy a huszonéveseknek CSAK a szex kell? Azt próbáljuk veled itt megértetni, hogy egy 20 éves felnőtt párkapcsolatában a szex egy normális, szükséges dolog. Ettől még nem CSAK az kell. És ez azért van mert már kibohóckodták magukat tinédzser korukban, ellentétben veled..
2011. jún. 24. 15:02
 29/37 anonim ***** válasza:
44%

Nem CSAK a szex, de azért hogy 2-3 évig ne legyen erre szüksége egy huszonéves férfinek, az kissé fura lenne :)

Mellesleg, ha a srácnak ez igénye,( és nem azért mert egy szexmániás állat, hanem egyszerűen ez egy testi igény) , akkor egy lánynak nem kéne addig ilyen idősebb fiúkról ábrándozni, ebből is látszik, hogy nincsenek egy szinten érettség terén. Lehet, hogy nagyon kis aranyosak együtt, jól el tudnak beszélgetni, de a testiség akkor is fontos! És az egyik fél ha erre még nem áll készen, és évekig nem is fog, addig ennek nincs értelme, hogy ők együtt legyenek.

Mert mi lesz mégis a vége? A lány még nem érett rá, de fél hogy elveszíti emiatt a srácot, ezért lefekszik vele, holott még valójában nem szeretné VAGY nem fekszik le vele, ezzel meg a srácnak kell áldozatot hoznia, egyik se jó.

2011. jún. 24. 15:03
 30/37 anonim ***** válasza:
Vagy 100 csajt lekoptatott amióta együtt vagyunk. Nem vesztegetná rám az idejét, ha nem gondolná komolyan. Ne akarj már olyan hülyeségeket bemesélni, hogy nincs jövője a 2 éves kapcsolatunknak. Nagyon unatkozhatsz, ha ennyit foglalkozol ezzel :)
2011. jún. 24. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!