Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15éves lány és 20éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15éves lány és 20éves pasi között lehet kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
Attól félek, ha össze jövünk elvárja majd tőlem, de én majd csak 2-3év múlva szeretném:S
2011. jún. 24. 14:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

14:13-nak:

Mit jelent, hogy rendes szex nélkül? Mert azért ha pl orális szex van, az úgy már egész más, úgy nyilván kibírhatja.

De ha tényleg semmi ...

2011. jún. 24. 14:17
 12/37 anonim ***** válasza:
2-3 év piszok gyorsan elmegy, ha szeret/szereted, szal simán ki lehet várni...
2011. jún. 24. 14:18
 13/37 anonim ***** válasza:
Ha tizenöt évesen meg 20 éves srácot cummantasz, akkor legyen rád büszke a család...
2011. jún. 24. 14:18
 14/37 anonim ***** válasza:

14:13-as vagyok

8 hónap után kezdtünk egymás testével ismerkedni, orális szex kb. 1 év után volt.

2011. jún. 24. 14:19
 15/37 anonim ***** válasza:
58%

"Igen, lehet! Én 13 évesen jöttem össze az akkor 20 éves párommal, már két éve együtt vagyunk, és még mindig nem feküdtünk le. Több évet már biztos nem várunk vele, de simán kibírtuk rendes szex nélkül is. Akkor most ő egy mesebeli hős?:) "

Minden bizonnyal ott kúrt félre ahol csak tudott. Nyilván rendkívül fejlett 13 éves rálátásoddal nem vetted észre..

Kedves kérdező: nem fog működni.. Ha most figyelmen kívül hagynánk az alapvető tényt hogy 15-20 gáz, akkor is önzőség lenne szerencsétlen gyereket 2-3 évig váratni.

24/F

2011. jún. 24. 14:21
 16/37 anonim ***** válasza:

Kedves 14:21!

Te milyen jogon állítasz ilyet a páromról? Ismered talán? Állítani merem, hogy ha egyszer is találkoznál vele, más lenne a véleményed. Tudod Ő nem az a fajta, aki bármikor 'félrekúr'. Minden megadtam neki, amire szüksége volt, és ha addig nem kellett neki más, amíg nem voltam vele együtt, akkor minden bizonnyal úgy sem kell neki senki más, hogy vele vagyok!

2011. jún. 24. 14:28
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Részemről 18 vagyok és a barátom 23. (Szóval a korkülönbség ugyanannyi :D) Részemről még szűz vagyok. Most vagyunk együtt 3 hónapja, és azt mondta, hogy ő tud várni és nem akar siettetni. Szóval az én tempómban haladhatunk. Azt is kijelentette, hogy ha én úgy tartom jónak, akkor ő éveket is képes várni rám.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy vannak normális pasik :) <3

Sok szerencsét nektek ;)

2011. jún. 24. 14:29
 18/37 anonim ***** válasza:
46%
hasonló helyzetben vtam én is,3 évvel ezelőtt.igaz a barátom 19 vt én meg 14,5.összejöttünk és én is ezt modntam,h még pár évig nem.de aztán valahogy a végén 3 hónap után én kezdeményeztem pettinget,majd 1 év után feküdtem le vele.azóta is együtt vagyunk :) 18/L
2011. jún. 24. 14:29
 19/37 anonim ***** válasza:
46%
De aranyos, kis naív:). Valjuk be, 14 évesen szopni sokkal jobb, de egy 20 éves férfi szükségletei nem merülnek ki ennyiben. Attól, hogy hormonok elkezdtek dolgozni benned és nem vagy képes tisztán látni dolgokat, ezek tények. Azon kívül a koma jogilag is pedofil, szóval külön gratulálok neki.
2011. jún. 24. 14:31
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

14 éves kortól hivatalos is 'megengedett' a szex-ráadásul még meg sem történt.

Mondhatsz amit akarsz, nem veszem magamra, mert nem ismersz, nem ismered a kapcsolatunkat, így hidegen hagynak az ilyesfajta vélemények. Ez egy anonim oldal, itt elárultam, de a valóságban senkinek semmit nem mondok és nem is fogok a kapcsolatomról kortól függetlenül! És egy kicsivel még azt is jobban tudom tőled, hogy a páromnak mire van szüksége.

2011. jún. 24. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!