Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék jobban megismerkedni vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem, nem ismerem, csak köszönünk. Fent van facen, hogy kezdjem?2011. jún. 23. 18:52
1/7 anonim válasza:
vagy írsz neki, vagy amikor éppen köszöntök, mert találkoztatok, akkor esetleg megkérdezed, hogy szia, hogy vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
És mit írjak neki? Még soha nem beszéltünk, max pár mondatot régebben.
2011. jún. 23. 20:58
3/7 anonim válasza:
szerintem hívd el valahová írásban, a többit majd személyesen. Csak lesz valami rendezvény mostanában felétek.
4/7 A kérdező kommentje:
Lesz, 1,5 hónap múlva. Elsőnek inkább beszélni szeretnék vele, csak nem tudom mit írjak.
2011. jún. 24. 13:49
5/7 anonim válasza:
talán azt, hogy tetszik és közelebbről meg szeretnél ismerkedni vele, adja meg a számát, ha felhívhatod.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak így?
2011. jún. 25. 12:15
7/7 anonim válasza:
miért, hogyan gondoltad? minek ezt túlbonyolítani és ennyit agyalni rajta? Hívtak meg párszor randira, pl. egy italara beültünk valahová, sétáltunk, először elég, ha megbeszélte egy helyet meg időpontot telefonon, aztán találkoztok.
volt olyan pasi, aki "csak barátként" akart találkozni velem, mivel ezt mondta (de nem ezt gondolta), én barátnak vettem. Szerintem nem árt, ha tudja, hogy meg akarod ismerni és bármi lehet belőle, ha ti is akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!