Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi jön egy be egy tini lánynak?
Figyelt kérdés
Ilyekre gondolok, ruha, stílus, haj, kiállás, stb..2011. jún. 22. 22:36
11/19 anonim válasza:
hát nekem az emos haj az bejön de csaj a fazonja a hajnak nem az emósok
és öltözködés szerint: csőnaci new yorkeres póló converse vagy lacoste cipő jó napszemcsi..
aztáán gitározzon vagy csináljon vmi menő dolgot ennyi:D
12/19 anonim válasza:
"és öltözködés szerint: csőnaci new yorkeres póló converse vagy lacoste cipő jó napszemcsi.. "
Nem akarlak megbántani, de a hozzád hasonló pénzéhes, divatot követő, majmoló csajok miatt vesznek minden lányt egy lapra. new yorkeres póló, converse cipő? Ha nincs rajta 30 000 Ft akkor már nem is fog tetszeni? Behalok
13/19 anonim válasza:
behaltál:O uristen bocs hogy kinyirtalak xD
14/19 anonim válasza:
A raj divatgyerekek, emosok stb... minden csak nem a normális...
15/19 anonim válasza:
ma 21:18
nincs kedved privizni?:D ritka az olyan aki metálra bukik én csak így öltözök.. fekete ruci az alap :D
16/19 anonim válasza:
de van, viszont neked nincs engedélyezve a privi:)
17/19 anonim válasza:
Én pedig elfelejtettem ehhez az e-mail címemhez tartozó jelszót, így ha engedélyezed, akkor írok neked;)
18/19 anonim válasza:
Bocsi, összekevertem magam valakivel:D ne haragudj
19/19 anonim válasza:
Nah, én vagyok az igazi 21:18-as.
Aha, privizhetünk :)) Fekete ruha alap? Na és a többi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!