Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szüneteljünk, vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szüneteljünk, vagy ne?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve leszek együtt a barátommal. Én most fogok érettségizni, és nem sok időm marad rá. Eddig szinte minden nap találkoztunk. De most nekem elegem lett. A tanulás mellett már nem jut időm másra. És már a kapcsola is kezd ellaposodni. Arra gondoltam tartsunk júliusig szünetet. Utána nyaralni megyünk. Az első közös nyaralásunk lesz. És akkor jobb lesz az találkozás. De félek is. Mi lesz ha elhidegülünk egymástól???
2009. márc. 24. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A szünet nem jo megoldas. egyszeruen csak mondd meg neki, h most kevesebbet fogtok talalkozni. ne higgye azt h mar nem szereted.
2009. márc. 24. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Már elhidegültetek egymástól, ha arra gondolsz, hogy a szünet jó ötlet-e.

Az hogy eleged lett és most jön az érettségi nem ok-okozat hanem eleged lett... mellesleg jön az érettségi.

18 éves vagy 15 éves korod óta egy faszi mellett hát nem csodálom hogy meguntad, szerelem ide vagy oda. Az érettségi meg nem nagy durranás, csak amiatt ne szüneteltess vagy szakíts.

25/f

2009. márc. 24. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:

:)

Jó, te már érettebbvagy nálam!

2009. márc. 24. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért heti 1 tali csak belefér...
2009. márc. 24. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

"Jó, te már érettebbvagy nálam!"

Azért mert van érettségim? :)

:) Áááá nem jelent az semmit :)

Szzóval ha szereted a srácot és még mindig akarsz valamit tőleé és ő is szeret téged, akkor meg fogja érteni, hogy neked tanulnod kell, mert érettségi.

Ha nem akarsz tőle már sok mindent, akkor ne az érettségire fogd

25/f

2009. márc. 24. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A szünetnek semmi értelme. Ha kibírod nélküle júliusig, szerintem inkább keress mást.
2009. márc. 25. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen ... van érettségid... :)

Nah jó... :D

2009. márc. 25. 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!