Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez csak duma, vagy tényleg fontos vagyok neki?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, több mint 5 éve jóban vagyunk. Eleinte abszolút barátinak indult a kapcsolatunk, aztán 1-2 év elteltével én elkezdtem többet érezni iránta, és talán ő is. Voltak kétértelmű utalgatások, nagy beszélgetések, aztán egyszer kavartunk is (csak csókig), de utána azt mondta, hogy átgondolta, és nem akarja a kapcsolatunkat kitenni annak hogy összejöjjünk, ki tudja meddig legyünk együtt, aztán ha nem működik, akkor szétmenjünk és esetleg sose lásson viszont vagy sose beszéljünk többet. Neki a mi kapcsolatunk sokkal többet ér, és nem akarja ilyen dolgokkal elcseszni. Mindennek már 3 éve, azóta is tartjuk a kapcsolatot és teljesen megmaradt a jó viszony, de időnként, mikor találkozunk, még mindig úgy érzem, hogy ez a dolog kettőnk közt még nincs lefutva, de talán tényleg sosem lesz belőle semmi. Mi a véleményetek? Ha igazán akarná, akkor belevágott volna anno, vagy tényleg ennyire nem akar esélyt adni annak, hogy elveszítsen?

20/L (és 25/F)

2011. jún. 22. 17:40
 1/4 TOMAtm ***** válasza:
lehet arra várt h te mást mondj,nem?
2011. jún. 22. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ennél jobb BARÁT nem nagyon akad, nemakarlak elkeseríteni de nemvágyik a szerelmedre vagy veled a egy kapcsolatra, fontosabbnak tartja ennél a barátságot szerelem téren nemnagyon kelted fel az érdeklődését
2011. jún. 22. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kavartatok,akkor ott mégis érez valamit.Érez valamit,azt mondjátok,hogy "barátok" vagytok,de közben mindketten szenvedtek.Szerintem lépned kéne.
2011. jún. 24. 12:37
 4/4 Bence741 válasza:
Ismerek egy ilyen lányt, szerintem maradjatok ilyen jóban, aztán később megint bepróbálkozhatsz, de ha mégsem jön össze (vagy meg se próbálod) akkor majd jön valaki más.
2011. jún. 24. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!