Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bók után "jaj hagyjál már" duma miért van?
Figyelt kérdés
szép bók, szép lánynak, őszinte és igaz bókoknál?
miért koccoltatja le a legtöbb lány a barátját ezzel a dumával?
2011. aug. 30. 22:02
2/10 anonim válasza:
amikor ilyen van akkor visszakérdezek "Én vagyok a férfi vagy te?" vagy ezt mondom "Szerintem igaz amit mondtam és komolyan gondoltam" .....de ha sokadszorra van akkor csak annyit mondok "Jó akkor legközelebb meg se szólalok"
3/10 anonim válasza:
ne foglalkozz az ilyen elkényeztetett, kis fruskákkal, keress normális lányt, aki megbecsüli a bókjaidat és meg is érdemli azokat
4/10 twinky válasza:
mer uncseeeeee, vmi eredeti kell
5/10 anonim válasza:
Ez a 21.századi tini pitsa duma, ami a régebbi időkben a lányok elpirulását jelentette.
6/10 anonim válasza:
Mért bókolsz.? elég ha kereken megmondod neki hogy "SZIJÁÁ" 70/F
7/10 anonim válasza:
Én csak a jajjot használom.
De azért mert zavarban vagyunk.Legalábbis én abban szoktam lenni.És mit kellene reagálni rá?
Tény hogy szebb lenne egy köszönöm szépen, de a pirulást vissza kell folytani:)
8/10 anonim válasza:
Tudni kell bókolni, ugyanakkor ahhoz is kell intelligencia, hogy egy nő bókot tudjon fogadni. Aki azt mondja hogy jaj hagyjál már, annak is jól esik a szép szó, a dicséret, csak zavarba jön tőle és nem tudja hogyan kell rá reagálni. Konkrétan nem tudja mit kell felelnie. Pedig elég lenne a köszönöm, köszönöm ez kedves volt, jól esett stb.
9/10 anonim válasza:
én pl. nem szeretem ha bókolnak. nem tűröm a hazugságot...ilyenkor általában gondolaban kifeszitem az illetöt, felvágom a hasát, kihuzom a beleit és a nyaka köré tekerem...
10/10 anonim válasza:
Én is rosszul reagálom le a bókolást, és egy barátom ezt komolyan nehezményezte is, és igaza volt. Azóta próbálok "normális " reakciót adni. Az lehetett a baj, hogy régen azt hittem, hogy gúnyolódnak rajtam, azért mondják - tinikor szépségei: túlsúly, pattanás..... Nehéz a berögzött dolgokon túllépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!