Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Könyörgöm, most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörgöm, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Segítsetek legyetek szívesek! Annyira szarul esik, hogy minden jó barátomnak, de a legjobb 2-nek szinte már van barátnője, nekem meg még a kanyarba sincs! Nem tudom eldönteni magamról, hogy jól nézek-e ki vagy csúnya vagyok!

Nem mondták még, hogy csúnya lennék, de én akkor is úgy érzem, hogy semmi esélyem a csajoknál! Rám még soha egy lány nem mondta azt, hogy hű de jól nézel ki! Az esik szarul, hogy folyton velük látom a barátnőjüket és olyankor néha a a sírógörcs tud kerülgetni, hogy de jó lenne nekem is! Nem nem vagyok féltékeny meg ilyenek, csak egyszerűen már rossz ez az érzés! Van 2 tesóm mind2 fiú egyik 16 másik 19 a 16- nak lassan másfél éve a másiknak több mint 3 éve van bnője! Mit csináljak? Bocsi ha hosszú volt! 17/F szőke haj, kék szem!

2011. jún. 21. 18:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:07- (nek Ha a tükör elé állsz, és azt mondod, hogy nem tudod eldönteni, hogy csúnya vagy-e, az azt jelenti, hogy nem vagy csúnya, de önbizalmad se nagyon van. Ezen változtatni kell, pl. olvass ilyen rovatokat, vásárolj néhány új, divatos ruhát (vidd el a lány ismerőseidet, ők aztán értenek hozzá), foglalkozz kicsit többet magaddal, és járj sokat társaságba. Ha megjön az önbizalmad, akkor sínen vagy.) Ez lehet, hogy így igaz, mert önbizalom hiányos is vagyok egy kicsit! Köszönöm! :)
2011. jún. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!