Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörgöm, most mit csináljak?
Segítsetek legyetek szívesek! Annyira szarul esik, hogy minden jó barátomnak, de a legjobb 2-nek szinte már van barátnője, nekem meg még a kanyarba sincs! Nem tudom eldönteni magamról, hogy jól nézek-e ki vagy csúnya vagyok!
Nem mondták még, hogy csúnya lennék, de én akkor is úgy érzem, hogy semmi esélyem a csajoknál! Rám még soha egy lány nem mondta azt, hogy hű de jól nézel ki! Az esik szarul, hogy folyton velük látom a barátnőjüket és olyankor néha a a sírógörcs tud kerülgetni, hogy de jó lenne nekem is! Nem nem vagyok féltékeny meg ilyenek, csak egyszerűen már rossz ez az érzés! Van 2 tesóm mind2 fiú egyik 16 másik 19 a 16- nak lassan másfél éve a másiknak több mint 3 éve van bnője! Mit csináljak? Bocsi ha hosszú volt! 17/F szőke haj, kék szem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!