Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagytam a vőlegényemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a vőlegényemet, amit azóta nagyon megbántam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,5 éve történt. Beleszerettem valaki másba, aki már korábban is nagyon tetszett. Ekkor úgy éreztem, hogy nem tisztességes hozzámennem valakihez úgy, hogy másba vagyok szerelmes. Ő (a vőlegény) ezt érthető módon nagyon zokon vette. Szakítottunk. Mostanában viszont újra jó viszonyban vagyunk. Sok közös ismerősünk van (főként az Ő barátai). Ők gyakran megkérdezik, hogy miért nem jövünk össze újra. Egyikünk sem jár senkivel mégis nem tudom, hogyan közelítsek hozzá. Számtalanszor felhív és programokat ajánl, amiket én el is fogadok. Volt egy elég gyenge próbálkozásom, mondtam neki egyszer valamivel kapcsolatban kár, hogy így alakult. Erre Ő azt válaszolta, hogy igen tényleg kár, de nem működött. Szerintetek lehet-e még itt valamit tenni és ha igen mit. Abban biztos vagyok, hogy szeret még engem csak azt nem tudom, hogy mint barátot vagy később akár megint mint barátnőt.

Legyetek hozzám kíméletesek! Azt, hogy hülye vagyok tudom jól.

2011. jún. 21. 16:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ezt nem a mi tisztünk eldönteni szerintem. Ahogy leírtad, a srác sem közömbös irántad, szóval lehet, hogy még lehet belőle valami.

De talán azt kéne tenned, hogy leülsz vele, és játszatok egy őszinteség estét. Mindenki feltehet kérdéseket és a másiknak őszintén kell válaszolnia rá, még akkor is, ha megbántja vele a másikat. És ekkor megkérdezhetnéd, hogy mi a véleménye a dolog folytatásáról, és ennek a figyelembevételével dönts. Nem csak az a fontos, hogy mit mond ekkor, hanem az is, hogy hogyan mondja.

Más részről, ha az én véleményemet kérded, ha úgy döntetek, hogy adtok a dolognak még egy esélyt, akkor sajnos az az érzésem, hogy nem fog működni. Oké, egy darabig biztos menni fog. De aztán előjönnek a sérelmek, a bizalmatlanság, hogy elhagytad valaki más kedvéért. Ez örökké piszkálni fogja őt legbelül. Mert ugye arra sincs biztosíték, hogy nem teszed meg újra. Mármint ő ezt gondolhatja, lehet hogy lerendezted magadban, hogy soha többé, de ő nem fogja így érezni. Legalábbis szerintem. Plussz talán benne is él egyfajta bosszúvágy, mélyen legbelül és talán ő is megcsinálná ugyanezt veled (esetleg meg is csalna) egy komolyabb veszekedés után.

Ha úgy döntenél, hogy végleg szakítasz vele, és tényleg szereted őt, akkor ne ezt a dolgot hozd fel okként. Mármint ne azt, hogy emiatt nem akarod folytatni, mert rosszul érzed magad a régebbi szakítás miatt. Mert ez esetben saját magát hibáztatná és nagyon nehezen tudna tovább lépni. Gondolom kétszer nem akarsz kiszúrni vele.

Ha működik a dolog, akkor viszont sok boldogságot kívánok Nektek, és őszintén remélem, hogy nem fogjátok elhagyni a másikat egy új ember kedvéért!

Sok sikert, bárhogy is döntesz! 28F

2011. jún. 21. 19:43
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy így ismeretlenül megpróbáltatok nekem segíteni. Különösen neked kedves 19:43!
2011. jún. 21. 19:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

17:15 vagyok

ez a baj, hogy annyira bizonytalan vagy magadban, hogy idegen emberektől várod hogy megoldják a problémádat. hogy ki mit tenne akárki helyében, annak semmi értelme, ismerned kell őt hogy mire hogyan reagál, meg hogy te mire vagy képes.

ha ez őt nem zavarná, és te is ragaszkodsz hozzá, legyen. csak ha megint megtalálod a másik igazit, gondolkozz el előtte, hogy fogsz újból visszatérni hozzá.

2011. jún. 22. 08:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztori vége Kérdező ?
2022. jan. 12. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!