Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a vőlegényemet, amit azóta nagyon megbántam. Mit tegyek?
1,5 éve történt. Beleszerettem valaki másba, aki már korábban is nagyon tetszett. Ekkor úgy éreztem, hogy nem tisztességes hozzámennem valakihez úgy, hogy másba vagyok szerelmes. Ő (a vőlegény) ezt érthető módon nagyon zokon vette. Szakítottunk. Mostanában viszont újra jó viszonyban vagyunk. Sok közös ismerősünk van (főként az Ő barátai). Ők gyakran megkérdezik, hogy miért nem jövünk össze újra. Egyikünk sem jár senkivel mégis nem tudom, hogyan közelítsek hozzá. Számtalanszor felhív és programokat ajánl, amiket én el is fogadok. Volt egy elég gyenge próbálkozásom, mondtam neki egyszer valamivel kapcsolatban kár, hogy így alakult. Erre Ő azt válaszolta, hogy igen tényleg kár, de nem működött. Szerintetek lehet-e még itt valamit tenni és ha igen mit. Abban biztos vagyok, hogy szeret még engem csak azt nem tudom, hogy mint barátot vagy később akár megint mint barátnőt.
Legyetek hozzám kíméletesek! Azt, hogy hülye vagyok tudom jól.
amikor majd ismerni fogod magadat és azt az embert is akit valóban szeretsz, akkor tudni fogod hogy vele akarod leélni az életed
de mivel félsz a magánytól, állandóan pasik után kapkodsz, hogy minél nagyobb élvezetet találj ami ellensúlyozza a félelmeid, nem vagy képes megnyugodni magadban sem, hogy megismerd magad, és valaki mást is.
hogy mit tegyél annak semmi köze egyik férfinak sem. személyiségfejlesztésen kell átesned.
tény hogy az emberek 5x annyi kapcsolatot létesítenek, mint ahányszor szerelmesek.
képzeld magad a vőlegényed helyébe. -.-"
.
.
szerintem az jó jel hogy elhív ide-oda.
:)
de ha annyira vissza akarnám kapni, én éjt nappallá téve a kedvében járnék és mindegy egyes milliszekundumban bocsánatot kérnék tőle, amiért ilyen szánalmas gyengejellem voltam.
de te tudod !
a vőlegényed meg 6x fontolja meg hogy mi van akkor ha megint feltűnik egy újabb facér pasi... nem érdeklődnél iránta ??? ...kétlem hogy ezt gondolná... szóval úton útfélen meg kell erősítened hogy te egy balfácán voltál akkor, és csak őt szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!