Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napja elhagytam a párom a kisbabánkkal. Nem volt a társam a bajban. Ha adnátok még neki esélyt, mennyi ideig várnátok a közeledését?
Figyelt kérdés
Pár hetes a pici, nagy szerelem volt a miénk, de a terhességem, a szexnélküliség teljesen érzelemmentessé tette a kapcsolatot. Sok vita volt és még több bántás. A gyerek mellett meg nem egyszerű váltani...2010. júl. 4. 20:26
1/18 anonim válasza:
mennyi időt adtál és Te most ki is vagy mert az nem derül ki?
3/18 anonim válasza:
A picinek apára is szüksége van! Te hagytad el a párod,neked kell megtenni az első lépést. A terhesség nem ok a rossz kapcsolatra! Beszéljétek meg a dolgaitokat,és a pároddal is törődj,ne csak a gyerekkel!
4/18 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van. Gondolom csak anyának hiszed magad, feleségnek nem. Azt ugye tudod, hogy össze vissza nem rángathatod azt a gyereket? Neki szüksége van az apjára is. Elég szomorú, ha a szexhiány miatt ide jutottatok.
5/18 A kérdező kommentje:
A pici pár hetes. A párom (a nő vagyok) sokszor agresszívan beszél, türelmetlen és semmiben sem járt a kedvemben a terhességem alatt. Szexelni nem akart, mert hogy zavarja a baba. Visszahallottam hogy vkinél bepróbálkozott, de nem történt meg a dolog. Viszont akkor mással biztos volt vmi. Én akkoriban nem szeretgettem őt, nem kapott szeretetet az tény. És holnap jön hozzánk, ill a fiához látogatni... Kivagyok eléggé :(
2010. júl. 4. 20:47
6/18 anonim válasza:
Így van egy kisgyereknek , főleg egy babának, fix otthonra van szüksége, normális környezetre, normális szülőre vagy szülőkre jobb esetben, és nyugodtságra és békére!
Nem téged hibáztatlak csak, mert minden 2 emberen múlik, de a babának biztonság kell. És háát hogy szex miatt....
ki lehetett volna bírni..
7/18 A kérdező kommentje:
fél éve nem ért hozzám. én kibírtam volna...
2010. júl. 4. 20:49
8/18 anonim válasza:
így kicsit más a helyzet. Persze a gyereknek apa kell de nem mindenáron!
Nem egy gyerek van aki apa nélkül nő fel! Szóval csak gyerek miatt együtt maradni az meg a másik legnagyobb marhaság.
Később szaporodnának a viták, idegeskedés lenne stb ami nem tenne jót senkinek főleg a picinek.
akkor költözz a szülőkhöz maradj náluk ha léehet.
9/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg szülőknél vagyok, a lakásomba csak később mennék. Ő nagyon makacs. És ha most nem törik meg és nem szedi össze magát, akkor én nem nézek vissza többet. Elég lassú a pasi, végletekig én sem várok. Családcentrikus vagyok nagyon, ezért is visel meg...
2010. júl. 4. 20:57
10/18 anonim válasza:
Már bocsi, de mit vártál??? Nem kapott szeretetet én is otthagytalak volna. Még a szemére veted, hogy másnál keresett? Ha nem kap semmit, akkor mégis mit gondoltál hogy neki nincs igénye? A családcentrikus ember a férjét is szereti nem csak a gyerekét és nem pattog a szex miatt egy kisgyereket kitéve ekkora cirkusznak. Lesülne a képemről a bőr, ha ilyet csináltam volna. A férjed is hibás, de te még hibásabb vagy, elhanyagoltad ahogy illik. Gondolom úgy érezte gyerekcsinálásra jó, másra nem. Én is így éreztem volna. Másrészről ha szeretnéd megmenteni a családodat akkor szedd a cuccod és menj vissza, legyél az okosabb, beszéljétek meg és ígérjétek meg egymásnak hogy ez soha többé nem fordul elő. Ilyen miatt elmenni egy kisgyerekkel..én soha nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!