Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 fölötti nők! Ti visszautasítanátok egy 22-26 éves férfi közeledését?
Nem olyan "közeledésre" gondolok hogy "szia d*gunk?" hanem normális nyitást, elhívást.
A férfi mondjuk legyen "jó pasi", nem egy Brad Pitt, de egy jóképű sármos pasi.
Mit reagálnátok? Mondjuk egy buliban, buszon, tescoban stb..
Elhajtanád mondván "úgyse lesz belőle hosszú távú kapcsolat" vagy pozitívan reagálnál "belemennél, de tudnád hogy max pár hónapnál nem fog sokkal tovább tartani."
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, legyetek szívesek válaszolni!
Köszönöm!
Személy szerint udvariasan visszautasítanám. Ennyi idősen egy nő már megélt egyet s mást, és olyan férfira vágyik, aki tapasztalt, nem pedig egy szinte még gyerekre - aki szinte valóban a gyereke lehetne. Már aki hosszútávra tervez. Ha valaki minden mindegy alapon, majd meglátjuk módra éli az életét, püff, nem jött be, ez van, az nyilván simán belemegy.
Végülis elgondolkodtató, hogy egy ilyen fiatal fiú viszont még szenvedélyes, naiv, formálható, rajongó típus ebben a korban... Hát, most ellentmondásba kerültem önmagammal :) Nem tudom. Attól függ, mennyire lenne sármos. Mondjuk az egyetemi tanulmányait nem fizeteném... Azt meghagynám a kapuzárási pánikos 50-eseknek. Ergo nem tartanám ki/el. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a pánikoló, önigazolást kereső 35-ös nő megy csak bele egy ilyen eleve halálra ítélt kapcsolatba, ami esetleg csak a d*gásról fog szólni, amire felvágva, a fiú az összes barátjának elmesél majd a legapróbb részletekig.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Pont az a lényeg a kérdésemben, ahogy 4. válaszolt.
Vagyis ha tudja a nő hogy nem akar "elkötelezett" kapcsolatot -lásd házasság, gyerek- akkor bevállal-e egy (sokkal) fiatalabb párt. Tehát ha mindkét fél "úgy tesz" mintha nem lenne komoly a dolog, csak élvezik egymás társaságát, amiben természetesen benne van az intellektuális kacsolat is, habár a szexualitás nagyon fontos, akkor működhet-e egy ilyen se nem rövid se nem hosszútávú kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!