Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini szerelem, amibe nagyon belekavarodtam. Hogyan lehetne megoldani? Bővebben lent
Nem értem miért kellett kikezdeni a fiúval, ha tudtad, hogy csaja van? (mondjuk neki is illett volna tartania magát) Nah mind1
Bocsánatot kérsz a csajtól max ennyit tehetsz, de ne hidd, hogy könnyű lesz ezt neki elfelejteni. :S
Más iskolába nem nagyon szeretnék menni.
Igazából nem járnak.
Beszélni fogok a lánnyal az biztos.
Szerintem hadd hogy egy kicsit lecsengjen a dolog. MIndenképpen személyesen beszéljétek meg a dolgot hármasban. Nagyon fontos hogy mind három személy jelen legyen!
Itt az ügy kimenetele attól függ hogy mit csinál a fiú! Addig nem lehet megjosolni se hogy mi a helyes válasz, döntés!
ömm, most akkor járnak, vagy csak randizgatnak? ha nemvolt még csók se, akkor ez van. a csaj meg ne legyen mérges, ha ennyire teszetosza hogy megvárja mig a pasi megunja, akkor ez van. vagy ha a pasi meg ilyen akkor ennyit is ér nincs mit bánni. te meg olyan vagy amilyen, tudod hogy ők össze akarnak jönni te meg beleronditasz, neked is csak gratulálni tudok.
igen valoban tipikus tinibaromság... majd kinövitek... nincs mit tenni...
Hát igen. Fiatal koromban én is azt a csaj választottam, amelyik többet tudott adni a testéből. A francnak kellett egy szűzk*rva, még akkor sem, ha szebb is volt mint a másik.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!