Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor 2 hónapon át szivatott?

Figyelt kérdés

Most végeztem el a 9. osztályt, volt egy nagyon csinos lány osztálytársam, akibe teljesen beleszerettem. Régebben nem voltunk ennyire jóban, az utóbbi 2 hónapban alakult ki ez a viszony kettőnk között. Egyre többet volt velem, minden hétköznap minden percében a suliban mellettem volt, mindenhova együtt mentünk. Beszélgettünk facebookon, mert kb 2 hétig nem járt be a suliba egy idióta gyerek miatt, és mondta hogy ha vége lesz a jelenlegi pasijával, akkor lehet köztünk valami. Elmentünk sétálni, elhívtam fagyizni, vettem neki cigit, kb mindent megadtam neki. Aztán az utolsó héten valamiért megint nem járt be, és facebookon is csak annyit írt nekem hogy majd elmondja. Ráírtam hogy volna-e kedve találkozni, azt írta hogy természetes van kedve. Azóta vissza sem írt semelyik üzenetemre..

Most akkor csak szivatásból mondta hogy nagyon fontos vagyok neki, és lehet köztünk valami ahogy vége lesz a pasijával? Nagyon beleszerettem, mindig ő jár az eszemben... :(

Mit tegyek? :S

16/F

2011. jún. 20. 20:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Csak normális válaszokat várok :/
2011. jún. 20. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát..már szakított a pasijával?

Ha igen akkor lehet hogy csak szivatot :S

2011. jún. 20. 20:43
 3/8 anonim válasza:
Megadtál neki mindent...Lehet kihasznált...:/ Sajnálom... Deh ha tudsz azért beszélj vele hátha elmondja az igazat...
2011. jún. 20. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

"Elmentünk sétálni, elhívtam fagyizni, vettem neki cigit, kb mindent megadtam neki."

Azért ez aranyos volt. :D

Egyébként persze, hogy lehet, engem több, mint 4 évig szivatott egy csaj.

És nem is azért mert szemét volt, csak egy idióta, mint a legtöbb csaj egyébként...

2011. jún. 20. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Hali

Lehet ,hogy valami családi baj van.Nálunk is van ,hogy borul minden mert itthon gáz van és 3-4 napig senki nem megy sehova és senkit nem engedünk be telefonon csak a nagyon fontos embert vesszük fel...

Viszont lehet ,hogy megszívatott és te nagyon benyaltad:S Ilyenek a lányok..

Lehet ,hogy nem engedik neki ,hogy írjon vagy elmentek nyaralni vagy egyéb.Szerintem írj neki minden 2-3 naponta levelet ameddig nem válaszol.

2011. jún. 20. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként még nem lett vége a pasijával, még várom azt a napot! :) Remélem minél hamarabb eljön. :D

2011. jún. 20. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Várhatod.
2011. jún. 20. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy LEHET nem ígéret.
2011. jún. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!