Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom (30) kijelentette,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom (30) kijelentette, hogy nem volt még soha egy barátnőjével sem kettesben nyaralni mindig csak baráti társasággal mentek. Nem tudna kettesben velem sem elmenni csak ha a barátaink velünk tartanak. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok akadva ezen. Én már nagyon vágyok a nyugalomra a barátaitól távol!
2011. jún. 19. 10:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Aztán ilyenkor csodálkoztok, amikor 10-15 év múlva csak otthon ül a fotelban nézi a meccset sörrel a kezében és nem akar semmit csinálni. Mert bepunnyasztottátok.

Én voltam a barátnőmmel nyaralni, ráadásul csak 19 évesek voltunk. Hát 2-3 napig okés volt de aztán kezdett elegem lenni abból, hogy nem történik semmi. Beszélgetni otthon is tudok, Napozni mindig is utáltam és egészségtelen is ráadásul unalmas, a barátnőm (már exem) örültem ha 1 órát töltött a vízben utána kiment olvasott vagy napozott.

(Horvátországban voltunk)

Komolyan az a jó ha odamegyünk kéz a kézben mint valami elcseszett nyugdíjas pár szépen mosolygunk és elvertük azt a kevés szabit? Nekem szükségem van arra, hogy a barátnőmmel egy társaságban alkossak párt. És itt nem arról beszélek, hogy én, a párom és egy tucat facér haverom hanem természetesen mindenki a saját párjával jön. A Nászút természetesen teljesen más, ott azért nagyobb keret áll a rendelkezésre minden napot feldobni valami új dologgal, meg az teljesen másról is szól...

2011. jún. 19. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam,hogy ne menjen barátokkal.Mint mondtam,az én páromnak is megvan a maga kis élete és eljár a haverokkal sátorozni,szórakozni ide,oda.Mindemellett azonban szeretne eltölteni velem jó pár napot kettesben.És ki mondta,hogy egész nap napozni kell meg olvasni?Ha Horvátországba mennék,akkor hülye lennék egész nap a parton dögleni mikor annyi mindent lehet csinálni.

2-3 napig unalmas?! Hát te sem fogsz megnősülni..vagy ha igen,akkor jó sokszor.Elég hamar beleunnál a házaséletbe,ha nem bírsz ki egy hetet a barátnőddel.

2011. jún. 19. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
* 2-3 napig,aztán unalmas?
2011. jún. 19. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha lesz feleségem akkor viszem majd a laptopot és melózok onnan, aztán napozzon amennyi jól esik neki :D De semmit tenni nem szeretek. Lehet csak a barátnőm volt ilyen, de nem akart csinálni csomó mindent amit viszont én igen. Pl akartam menni vad vízi evezni (hozzáteszem nem ilyen profi helyre hanem csak ilyen lightosra, a Cetina folyóra) nem mert ott hideg a víz, meg fárasztó. Úgy általában minden nyögvenyelősen ment neki amiért meg kellett mozdulni és egy kis izgalmat tartogatott volna.

Kétlem, hogy 30 éves koromra bepunnyadnék... öö elnézést "megkomolyodnék". Ha megyek valahova nyaralni, kirándulni maximálisan kiakarom élvezni.

Te mit szoktál kettesben a barátoddal csinálni ha nyaraltok?

2011. jún. 19. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Miért nem megy el külön a haverokkal pár napra, addig te is szerveznél valami programot a barátnőiddel, aztán meg elmehetnétek kettesben is pár napra?

Ha ebbe sem egyezik bele az már gyanús. Az elég furcsa, ha nem akar veled tölteni két-három napot.

Annak nincs értelme, hogy elmenj vele és a haverjaival nyaralni, ha nem éreznéd jól magad. Akkor inkább menjenek egyedül.

2011. jún. 19. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy vagy nem szeret téged vagy egy éretlen s.ggfej. Az én párom még csak 22 éves, de már többször is voltunk szigorúan kettesben a 2 év alatt külföldön-itthon egyaránt nyaralni, kiruccanni... barátokkal is szoktunk, de ő is én akkor érzi magát a legjobban, ha kettesben vagyunk.

25 N

2011. jún. 19. 12:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja és akik 2-3 nap után unják egymás társaságát, azokkal komoly baj van... mi soha egyetlen percre sem unjuk egymást a párommal. Mi is voltunk már együtt Horvátországban 1 hétig, remekül mulattunk, kirándultunk, elmentünk szórakozni is, nagyokat úsztunk, söröztünk, társasoztunk és soha nem voltak üresjárataink és a hátunk közepére se kívántunk volna a barátainkat, az egyik legszebb közös utunk volt. Fel kéne nőni egyeseknek.
2011. jún. 19. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Zordan!

Akkor ezekszerint nem találtál hozzád illő lányt.

Én például mindig ki akartam próbálni a vadvízi evezést,csak eddig nem adódott rá lehetőségem.Talán majd most nyáron.

Mit csinálunk ha nyaralunk?Hát nyilván attól függ,hogy hova megyünk. De volt hogy sziklát másztunk,barlangásztunk,búvárkodtunk,biciklitúrára mentünk,napoztunk,pancsoltunk,kirándultunk a városban(várat,templomot,múzeumot néztünk),hajókáztunk,nemzeti parkba mentünk(krka-horvátország..gyönyörű,nagyon ajánlom),este koktéloztunk,salsáztunk egy klubban,stb.Reggel meg korán kelünk,mert nincs is szebb a napfelkelténél. :)Ezek között van külföldi,hazai nyaralás.Drágább és olcsóbb,de mindig megtaláljuk a magunknak való programokat. Én eléggé kalandvágyó vagyok és szerencsére találtam egy olyan fiút,aki szintén.Az előző párom eléggé visszafogott.

Remélem találsz majd egy olyan nőt magad mellé,akivel nem fogsz unatkozni és nem kell vinned magaddal a laptopot,hogy lekösd magadat. :)

12:05

2011. jún. 19. 13:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Zordan86

Erről nekem az a véleményem, hogy ha két ember nem élvezi, hogy pár napot kettesben tölthet el és nem tudják együtt jól érezni magukat, akkor tényleg el kell gondolkozni azon, hogy ez a két ember összeillik-e?

Persze az érthető, hogy két teljesen egyforma ember sincs, vannak dolgok, amiket az egyik nem szeret egyáltalán csinálni a szabadidejében, a másik meg igen, vagy fordítva. Ezért is jó néha a barátokkal is elmenni kikapcsolódni. De hogy valaki egyáltalán nem szeretne a párjával pár napot tölteni, az már gyanús.

2011. jún. 19. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!