Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, ha barátotok discóban másik lánnyal táncol? Hogy a srác mögötte ál, a combjait fogja. Egy ismerősömet láttam így, nem a barátnőjével.
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 23:04
11/11 anonim válasza:
Azt, hogy egy tipikus ribanc f.sz, akire ráférne egy jó kiadós nemi betegség.
"A férfiak másként működnek, mint a nők. Ezt nem nehéz elhinni. Genetikailag alakult így, az agyunk nem tud másként működni. Ha valakinek mégis máshogy jár, az vagy hülye vagy bu/zi."
Már megint ez a hülye evolúciós baromság. Azért ne mindig így indokoljuk már meg a ribancságot és az emberi szemétséget. Szerintem teljesen normális, ha valakinek van nője, akkor nem taperol másokat és a csaját sem taperolja másokat. De szerintem ezt még nagyon sokat gondolják máshogy. És ha szerinted ez a nem normális, akkor te vagy a hülye vagy a b.zi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!