Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az igazi énem?

Figyelt kérdés
Szakitottunk a barátnommel, és azóta megváltoztam. Ha a barátammal vagyok, akkor nem jár a barátnom a fejembe, akkor elszórakozok, és ha olyankor beszélek a barátnommel véletlenul akkor csúnyábban beszélek vele, és akkor úgy érzem hogy nem érdekel. De ha egyedul vagyok pl itthon vagy akárhol csak o jár a fejembe, és olyankor mindig mondom hogy hiányzik és hogy szeretem. Nem tudom eldonteni hogy most mit tegyek. Szerintetek?
2011. jún. 18. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:

nem vagy te skrizofrén?

de tényleg a társaság sokat rányomhat a befolyásolható, gyengébb személyiségekre

2011. jún. 18. 22:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy legyek már skrizofrén? Gondolkozz már...mások is tudnak befolyásolni és a barátaim a lány ellen vannak, és lehet h azért gondolkodok másképp veluk. Ezért nem tudok donteni.
2011. jún. 18. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
hát...ha előfordult már, hogy úgy köszöntek neked, hogy: Sziasztok... akkor mind2 :D
2011. jún. 18. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért beszélsz vele csúnyábban, mert haragszol rá,mert nem vagytok együtt,sértődöttség stb.Amikor spanoddal vagy nagyobb a szád, és arra hallgatsz, amit az eszed diktál és nem a szíved.Gondolom ha más pasival látnád nem gyengén kiakadnál.

Ha meg otthon rá gondolsz akkor még érzel iránta valamit.

Vagy szereted vagy ha hosszabb ideig voltatok együtt akkor a megszokás miatt is érezhetsz így.

2011. jún. 19. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Az őszinteség mindenre megoldás tud lenni, ha akarod. Hidd el, hogy mindenre van megoldás, ha a szivünkre hallgatunk ;) és ha a másik felet is megkérded egy pár dologgal kapcsolatban, rájössz hogy semmi sem az, aminek tűnik. (és rögtön megbánsz pár dolgot :) )

u.i - Ne hagyd, hogy félrevezessenek. :) Ez nem te vagy !

2011. júl. 25. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!