Miért vagyok ilyen? Nem tudom megmutatni az igazi énem. Mit tegyek ellene?
Szia!
Hát a pontos választ nem tudom, de azért megpróbálok valamit lefirkantani ide. Ha esetleg nem így van, ne haragudj, nem sértésnek szánom.
Szerintem két lehetőség van:
1. Azt mondod az a valódi éned, amikor a barátnőiddel vagy, de nem tudsz így viselkedni mások, többek között a pasid társaságában sem. Gondolkoztál már azon, hogy esetleg nem vagy elég felszabadul velük? Biztos, hogy megbízol bennük? Mert ha nem, ez lehet egy tipikus "tünet". Mióta vagy együtt a barátoddal? Nem lehet, hogy még nem alakult ki köztetek az a meghittség, hogy "megmutasd" Neki igazi énedet!? Szereted?
2. Ez a valószerűtlenebb verizó lesz:) Talán mégsem az igazi éned amikor a barátnőiddel vagy. Lehet a hátterében megfelelési kényszer, lehet, hogy tudat alatt hasonlítani szeretnél rájuk. Ők hogyan viselkednek? Mert ha nagyszájúak, lázadóak...néha van úgy, hogy szinte akaratunktól függetlenül mi is olyanok leszünk, hogy "beilleszkedjünk" közéjük.
Szerintem túl sok mindent egyébként nem tehetsz. Idővel ki fog minden alakulni, hidd el, és rájössz ki is is vagy Te!
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!