Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor ez, h is van? Cica...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez, h is van? Cica vagyok vagy tudja milyen az igazi énem? Fontos

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal. Az egyik barátnőm baráti társaságába való. Jófej volt, bulik alkalával találkoztunk. Mindig táncoltunk , bezsélgettünk, de azt csak egy picit. Aztán szilveszterkor közelebb kerültünk egymáshoz. Kicsit becsíptem. Egész este vele voltam, minden baromságot mondtam neki, meg elmondtam, h mi bánt. Aztán egyszer csak arra észleltem, h hozzá simulva fekszem és ő simoogatja a karom, az arcomat és azt mondja, h szép vagyok. Haza kisért, akkor is bezsélgettünk, adott puszit. Aztán felvett msn-re ott is jól eldumáltunk. A barátnőm pedig azt mesélte nekem, h azt mondta rólam a srác, h először cicásnak hitt, de rájött, h jófej és okos vagyok. szerintetek lehet vmi ebből??

Légyszíves segítsetek

2010. jan. 4. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:

persze :)

Simán lehet belőle vmi! hajrá :)

2010. jan. 4. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem lehet. de te első alkalommal le is feküdtél vele?? irtad, h már csak azt vetted észre, h fekszetek egymás mellett. jo, persze lehet, h csak ugy fekudtek, de csak kérdeztem..
2010. jan. 4. 14:03
 3/8 A kérdező kommentje:

dehogy feküdtem le vele

csak egy picit sokat ittam, és egy olyan helyen voltunk, ahol boxok vannak, és egykanapén ültünk és én eléggé bágyadt voltam, aztán odahúzott magához és elkezdett simogatni, de más nem volt

2010. jan. 4. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Most megerősítést vársz? Nincsenek barátaid? Vagy csak egyszerűen ennyire nem értesz az emberekhez, élethez és totál életképtelen vagy?
2010. jan. 4. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2010. jan. 4. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:

egyszerűen bizonytalan vagyok

a barátaim, pedig... szeretem őket, de félek az irigységüktől...

akármit mondtok, ilyenkor van irigység az emberekben.

és nem akarom őket mindig ezzel a témával rtaktálni

szval igen megerősítésre vágyom

2010. jan. 4. 14:13
 7/8 A kérdező kommentje:
én 18, ő 22
2010. jan. 4. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:

14:11es!

nem értem hogy mi ez az életre is totál képtelen szöveged, de nagyon gáz.

Nem mindíg kell a barátokat ezzel fárasztani,sőt, sokszor jobb ha olyanok mondanak véleményt akik kívülállóak.

A barátok hajlamosak azt mondani amit hallani akar az ember.

Erről ennyit.

Nem értem hogy miért kell ilyen stílusban ideírni...

magadat minősíted.

2010. jan. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!