Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Roviden a story:ujra szerelmes lettem ujra az exembe....folyton o jar a fejembe,de mikor talalkozunk (ritkan),olyan mintha egy atlagos emberrel beszelnek...persze ez nincs mindig igy, de sokszor megesett.2011. jún. 18. 00:46
1/7 A kérdező kommentje:
bocsi:))....most latom h egy "ujra" pluszba van:P
2011. jún. 18. 00:48
2/7 anonim válasza:
Lehet ,hogy csak fellángolás.
Esetleg egyedül érzed magad.
3/7 A kérdező kommentje:
fellangolasnak azert sok lenne....
sztem inkabb az van h meg nem szeretnem h tudja,es igy vlh tudat alatt ugy is viselkedem vele mint barkivel...
2011. jún. 18. 01:03
4/7 Rendesfiú/19 válasza:
Általában ha valaki feltesz egy kérdést, arra már tudja a választ. Szerintem veled is így van.
A legtöbben ha nem azt hallják, amit akarnak, akkor azzal úgysem értenek egyet. Lényegtelen, hogy a válasz valójában helytálló, vagy sem. Talán neked csak az hiányzik, hogy vele legyél...és amikor ezt megkapod, már nincs ami kelljen, mert már megszerezted.
5/7 A kérdező kommentje:
hmmm.....lehet h tenyleg az van.....
a fellangolassal viszont azert nem ertettem egyet mert az nem tart sztem tobb mint 6 honapot.....vagy javitsatok ki ha tevedek:P
2011. jún. 18. 01:47
6/7 Rendesfiú/19 válasza:
nem javítalak:D Remélem most nem ő az oka annak, hogy nem tudsz aludni...
7/7 A kérdező kommentje:
haaat igazsag szerint van benne vlm.....de az csak csekely az igazi okhoz:P
2011. jún. 18. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!