Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak jatszik velem? ( bovebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak jatszik velem? ( bovebben lent)

Figyelt kérdés
van egy srac akinek nem reg meg volt baratnoje es mult heten szombaton megcsalta a baratnojet a legjobb baratnommel. masnap volt egy buli es velem csalta meg a baratnojet. par napig semmi hirt nem kaptam tole, de megtudtam h szakitott a baratnojevel, de vegul megbanta es ujra ossze akart jonni vele de a csaj mar nem akart. szombaton ujra talalkoztunk es megent smarolgatttunk, aztan o elment meg diszkoba en meg haza. kb ra 1 oraval felhivott h menjek ki mert itt van. kimentem es smaroltunk meg minden....naon szeretek vele lenni de ugy erzem h csak jatszik velem, es nem akar mast tolem csak ennyire kellek neki. legyszi segitsetek. mit tegyek vele kapcsolatban? bocsi h kicsit hosszura sikeredett. en 17 vagyok, o meg 18
2009. aug. 30. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ebből én azt vettem le,hogy csak játszik a lányokkal,kihasználja őket.Milyen dolog az,hogy minden hétvégén megcsalja a barátnőjét,és mindig mással?Én olyan fiúval nem jönnék össze akinek van barátnője és a csajt velem csalja meg,mert ha összejönnénk akkor mindig attól tartanék,hogy engem is megcsal(sokat kéne bizonyítania,hogy bebizonyosodjon az ellenkezője).Igaz a te esetedben már nincs vele együtt,de ez meg olyan szitú,hogy ha nincs a másik csaj akkor jó vagy neki te is(igaz mellette se zavartatta magát).
2009. aug. 30. 22:39
 2/2 A kérdező kommentje:
lehet h jatszik....nem tudom oszinten. en nagyon szeretek vele lenni....most is ugy hozza bujnek:-s
2009. aug. 30. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!