Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem vagy ne? (Facebook)
Van egy lány akit nem ismerek tetszik és ha bejelölném és megkérdezi hogy ismerjuk egymást,akkor milyen lenne ha azt mondanám -nemhinném csak megtetszettél ezért bejeloltelek,- jó az ő őszinteség vagy találjak ki valamit Lányok ti hogyan reagálnátok ilyen helyzetbe?
és illetlenség lenne megkérdezni hogy van e barátja?
Én sose voltam híve a netes ismerkedésnek, de te tudod...
Mi veszíteni valód lenne? Max. elküld a fenébe, és?
szerintem először írj neki egy levelet pl : hogy szeretnél vele +ismerkedni,beszélgetni és h nem gond ha bejelölöd ismerősnek vagy hasonló mert így szerintem nem fog visszaigazolni de a te döntésed :)
16/L
csak attól félek hogy ha ez is ugyan olyan lesz mint az elozo hogy messzire fog suliba járni meg minden.
De ha nem ismerem meg akkor soha nem fogom meg tudni akk lehethogy bejelolom...?
szerintem jelöld csak be.. és ha ír h ki a rák vagy. akkor csak olyasmit írj neki h. "hát úgy igazán én sem tudom, csak olyan ismerős vagy nekem.." vagy valami ilyesmit. :D
és ha nem történik ilyen..akkor csak kapd le cheten és beszélgessetek egy jó. :) én ezt csinálnám.pedig lány vagyok.><
Szerintem jelöld csak be! ;) Ha meg megkérdezi, hogy ki vagy, honnan ismered .. mondd meg neki az igazat, hogy igaz hogy nem ismered, de szeretnéd megismerni, ha ő is akarja ezt és megismerne téged!
Ha meg ez nem felel meg akkor találj ki valamit, hogy innen és onnan ismered vagy láttad itt és ott és megtetszett, szimpatikus és szeretnéd megismerni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!