Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátom van, de képbe jött egy másik férfi.
Igen,magamból és az összes többi pasiból :D Bocsi ha elszomorítottalak. Mért kell egyből a jót feltételezni?
Ha meg tényleg nem tudnád elképzelni magad a pasid nélkül,akkor szerintem ne nagyon foglalkozz vele,mert 90% hogy csak dugni akar. De te tudod :) Esetleg vegyétek be hármasba.
Pozitív ember vagyok,tehát a jót fogom feltételezni,nem vagyok begyepesedett,de ez más téma hagyjuk is.
És nagyon vicces ez a hármas dolog...pff...
Hidd el, hogy nem a rosszindulat vezérel. De egy 28 éves férfi ha társat keres egy 17 éves lányban, ott valami nem kóser. Vagy pedig csak arra kell neki. Ami viszont gyakori, és érthető.
Másrészt: van egy párod, és az előtt kezdesz el egy új pasin gondolkodni, hogy szakítanál vele. Ez nem annyira tisztességes, ha nagyon kockán nézzük.
1.) a pasiddal rendezd le a dolgot - akarsz-e vele lenni, vagy nem
2.a) ha vele akarsz lenni, ne smsezgess másokkal (tudod hogy értem)
2.b) ha nem akarsz vele lenni, akkor szakítsatok, és UTÁNA kezdj el újabb pasi után nézni
23F
a barátom mellett döntenék,hiába a sok számomra nem tetsző tulajdonsága.
- a másiknak is van, csak mág nem ismered/jobban palástolja
A másik férfi egyébként 28 éves,sokat dolgozik és ebbe is belegondoltam,hogy ha a barátom lenne sokat nem tudnék vele lenni
- sokat dolgozik = sokat tudnál vele lenni ???? nekem ez annyira nem áll össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!