Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ez csak vonzalom, vagy annál már több?
Bocsi ha offolok, de ugyan így érzek énis :(
Igaz nekem még csak 1 éves a kapcsolatom, de van egy másik srác akivel én is ugyan így vagyok mint te a munkatárssal. Én is nagyon kíváncsi vagyok hova tegyem ezt :S
Ha jól emlékszem még ezekre a dolgokra, akkor ez kezdete egy új szerelemnek.
Második házasságomat élem közel 18 éve, és mindkét alkalomnál ugyanezt éreztem. (sajnos most is beleestem a csapdába) Tehát: pillangók, rózsaszín köd ha meglátom, hiányérzet, jelenlétében elbaltázás, félrebeszélés, zavarba jövés,remegő kéz, és kiugrik a szív. Szerintem ez szerelem a javából....
Ez átmeneti, ha elhagynád, nagyon megbánnád, hidd el.
Talán csak a változatosság hiányzik.
Legyenek közös programjaitok, beszélgessetek sokat, tegyetek félre nyaralásra (nem muszáj puccos külföldi útra gondolni).
A párod nem igaz szerelmed, ahogyan te se vagy neki az, és amit leírtál arra utal hogy mindketten boldogtalanok vagytok.
Én úgy gondolom nem sok köze van a szerelemhez ezeknek az érzéseknek, pusztán csak vonzalom. A szerelem kialakulása sokkal hosszabb folyamat, és nincsenek ilyen intenzív érzések benne, főleg nem hirtelen... Szóval én úgy gondolom pusztán vonzanak téged ezek az úriemberek, mert magabiztosak, és határozottak...stb
Kedved utolsó válaszoló, nem hiszem hogy (legalábbis most még úgy érzem), hogy ez egyenlőre még nem szerelem. Beszélgettünk a munkatársammal a kialakult helyzetről, ő is ugyanúgy érez mint én. Izzik körülöttünk a levegő, erős a vonzalom közöttünk, de egyenlőre többet sem ő sem én nem látunk a dologban.
Köszönöm szépen a válaszodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!