Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj. Sírok meg minden. Mi feledteti el?
volt 1 szerelmem, szakítottunk. észrevettem hogy nyugodtabb az életem amióta nincs. de a szívem mélyén őt szeretem. hogyan felejtsem el? fáj legbelül nagyon. haverjaim nincsenek elszakítottak tőlük. mi jó a lelki fájdalom ellen?
másik kérdésem : lehet nyugtatót szedni fogamzásgátlóra? mindenképp válaszoljatok a második kérdésemre köszi 19 / l
ne legyél hülye, ne válaszd a könnyebb utat azzal h minden szert ami "segíthet" bevetsz magad ellen..
Inkább foglald le magad, ismerkedj-barátkozz, járj el otthonról.. mozogj valamit (futás,bicikli, görkori stb.) elfeledtetni csak az idő tudja, de megkönnyíted a dolgát ha eltüntetsz minden emléktárgyat ami hozzá köt, és ha lehet megszakítod vele a kapcsolatot ahol csak tudod..
ez mekkora baromság. az idő semmit se feledtet el, ennél ngyobb hülyeség nincs. az idő önmagában nem segít semmit.
ne várd azt, hogy egyszer csak úgy ébredsz, hogy már semmi gond. keress hobbit ami leköt ennyi.
Aki azt írta hogy 5év után telefonon szakítottak vele: Hát szép kis párod lehetett, én elmennék hozzá aztán jól pofán verném párszor!:)
A legjobb megoldás az ha kimozdulsz, ismerkedsz, hidd el olyan gyorsan túl leszel rajta ha valaki más felkelti az érdeklődésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!