Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon fáj. Sírok meg minden....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáj. Sírok meg minden. Mi feledteti el?

Figyelt kérdés

volt 1 szerelmem, szakítottunk. észrevettem hogy nyugodtabb az életem amióta nincs. de a szívem mélyén őt szeretem. hogyan felejtsem el? fáj legbelül nagyon. haverjaim nincsenek elszakítottak tőlük. mi jó a lelki fájdalom ellen?

másik kérdésem : lehet nyugtatót szedni fogamzásgátlóra? mindenképp válaszoljatok a második kérdésemre köszi 19 / l

2011. jún. 17. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csak az időő
2011. jún. 18. 11:16
 12/19 A kérdező kommentje:
inkább írd le hogy a tiéd mi a keresztneved, és akk elmondom hogy az én fiúmé az -e az.
2011. jún. 27. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
A nők azt szokták elcseszni ilyenkor, hogy ülnek otthon és emlékeznek. A legokosabb, amit csinálhatsz, hogy a felszabadult idődet kitöltöd, nem hagysz időt magadnak szomorkodni. Egy csaj haverom szakítás után elhúzott diákmunkázni, meg kb felvett plusz egy szakot, csak ne legyen ideje otthon sírni. Elég gyorsan túl is lendült ezen az időszakon, emberek közt volt stb... Egy másik lány ismerősöm meg otthon ült, és a sréc iwiw fotóit nézegette bömbölve, melyikük volt okosabb?
2011. jún. 30. 17:49
 14/19 anonim ***** válasza:

ne legyél hülye, ne válaszd a könnyebb utat azzal h minden szert ami "segíthet" bevetsz magad ellen..

Inkább foglald le magad, ismerkedj-barátkozz, járj el otthonról.. mozogj valamit (futás,bicikli, görkori stb.) elfeledtetni csak az idő tudja, de megkönnyíted a dolgát ha eltüntetsz minden emléktárgyat ami hozzá köt, és ha lehet megszakítod vele a kapcsolatot ahol csak tudod..

2011. jún. 30. 17:58
 15/19 anonim ***** válasza:

ez mekkora baromság. az idő semmit se feledtet el, ennél ngyobb hülyeség nincs. az idő önmagában nem segít semmit.

ne várd azt, hogy egyszer csak úgy ébredsz, hogy már semmi gond. keress hobbit ami leköt ennyi.

2011. jún. 30. 18:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia. Ha lenne kedved ismerkedni, írj bátran ;) :P.
2011. jún. 30. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Foglald le magad,és menj ismerkedni,akár barátkozni.Sírd ki magad,és felejtsd el.
2011. jún. 30. 18:21
 18/19 A kérdező kommentje:
18:13 miért írjak?
2011. jún. 30. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Aki azt írta hogy 5év után telefonon szakítottak vele: Hát szép kis párod lehetett, én elmennék hozzá aztán jól pofán verném párszor!:)

A legjobb megoldás az ha kimozdulsz, ismerkedsz, hidd el olyan gyorsan túl leszel rajta ha valaki más felkelti az érdeklődésed!

2011. jún. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!